L-Acoustics breidt aanwezigheid in Zweden uit met de toevoeging van JLE als Certified Partner

L-Acoustics breidt aanwezigheid in Zweden uit met de toevoeging van JLE als Certified Partner

Het Zweedse verhuurbedrijf JLE Audio heeft zijn voorraad – bestaande uit Kiva- en Kara II-line arrays  – verder uitgebreid door de recente toevoeging van de nieuwe A-serie. JLE biedt hoogwaardige apparatuur en service voor live evenementen en installaties in heel Zweden. De benoeming tot een officiële L-Acoustics Certified Provider Rental (CPr) en Certified Provider Install (CPi) stelt hen in staat om uitgebreide service en expertise te bieden aan haar klantenbestand.

Groeiend aantal projecten

In de loop der jaren heeft JLE een groeiend aantal projecten uitgevoerd. Als gevolg daarvan is hun verhuurvoorraad van L-Acoustics-kasten overeenkomstig gegroeid tot bijna 200 kasten. “Het is volkomen logisch dat we onze relatie met L-Acoustics versterken door lid te worden van het partnernetwerk”, legt Johannes Jonsson van JLE uit. “Het geeft ons meer expertise en gemakkelijke toegang tot ondersteuning van de wereldwijde familie van L-Acoustics-partners. Dat betekent dat we onze klanten een hoger niveau van service en expertise kunnen verzekeren.”

Strategische installatiemarkt

Onlangs heeft JLE haar aanwezigheid op de strategische installatiemarkt vergroot door projecten te voltooien, waaronder Gnosjö Missionskyrka en Pinksterkerken in Mullsjö en Jönköping en Performing Arts Centers zoals het Skövde Stadsteater. “Johannes en zijn team hebben belangrijke groeigebieden in Zweden geïdentificeerd en hebben ons geholpen sterke relaties met eindgebruikers te onderhouden”, zegt Han Dohmen, Regional Sales Manager bij L-Acoustics. “We zijn verheugd hen te verwelkomen in het partnernetwerk en kijken ernaar uit om samen te werken om hen te helpen boeiende ervaringen te creëren voor het publiek op een breed scala aan evenementen en locaties in Zweden.”

Toekomst van geluid

“We hebben altijd een positieve ervaring gehad met het team van L-Acoustics”, besluit Jonsson. “Ze begrijpen de Zweedse markt en hun vermogen om ons te helpen goede oplossingen te creëren die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten, is een groot voordeel voor ons. We kijken ernaar uit om samen aan de toekomst van geluid in Zweden te bouwen.”

www.l-acoustics.com

Lees voortgang

Delen met anderen