L-Acoustics Creations brengt de concertervaring naar huis

L-Acoustics Creations brengt de concertervaring naar huis

L-Acoustics Creations, een divisie van L-Acoustics, zet zich in om L-Acoustics marktleidende professionele audioproducten en -technologieën beschikbaar te maken voor specificatie in state-of-the-art particuliere, residentiële, culturele en maritieme AV-omgevingen. Naarmate de vraag van consumenten naar in-house audio- en entertainmentervaringen toeneemt, speelt L-Acoustics Creations in op die vraag met de release van Archipel Sound Systems voor thuis, met de impact en dynamiek van de live concertervaring.

Vijf L-Acoustics Creations

Er zijn vijf L-Acoustics Creations-pakketten beschikbaar voor pre-order op de nieuw gelanceerde L-Acoustics eStore:

Fiji 2.1 – Compact X4i-gebaseerd pakket voor thuiskantoor of salon

Hawaii 2.1 – Krachtig op X8 gebaseerd pakket voor superprime geluidslounges

Tahiti 2.1 – Gestroomlijnd op Syva gebaseerd pakket voor high-end home audio, zowel binnen als buiten

 Tonga 2.1 – Hoogwaardig op Syva gebaseerd pakket met versterkte sub voor hoogwaardige muziek of bioscoopgeluid

Ibiza 2.0 – Op Mighty Kara II gebaseerd pakket voor de beste DJ-audiosystemen

Netwerk

Andere aangepaste systemen zijn beschikbaar via een netwerk van residentiële A / V-integrators die momenteel worden ontwikkeld. “De consumentenfocus is verschoven naar high-end home audio, aangezien artiesten een overvloed aan live streaming content creëren”, legt Nick Fichte, Business Manager bij L-Acoustics Creations uit. “Bijgevolg stijgt de interesse in de beste geluidssystemen voor thuis. L-Acoustics Creations speelt daarop in. We hebben drie decennia professionele audio-ervaring gestoken in het maken van kant-en-klare pakketten die muziekcontent transformeren in een ervaring die de meest veeleisende audiofiel tevreden stelt.”

Online reserveren

L-Acoustics Creations audiopakketten voor thuis kunnen nu online worden gereserveerd. Bezoek www.l-acoustics-creations.com voor meer informatie. L-Acoustics merchandise op maat zal ook voor het eerst beschikbaar zijn voor het publiek en zal te koop zijn in de eStore. Online verkoop komt ten goede aan L-Acoustics Certified Providers en branchepartners via een vrijwillig verwijzingsprogramma dat speciale kortingen voor klanten mogelijk maakt.

Lees voortgang

Delen met anderen