L-Acoustics introduceert nieuw Global Sales Director Team

L-Acoustics introduceert nieuw Global Sales Director Team

Nu de professionele audio-industrie weer tot leven komt in alle verticale markten – touren, festivals, theater, corporate, install, immersive en meer – is L-Acoustics blijven investeren in haar teams om ervoor te zorgen dat het soepel en voldoende gelijke tred houdt met behoeften van klanten. De fabrikant heeft onlangs de oprichting aangekondigd van een team dat zich toelegt op de regio Azië-Pacific en kondigt nu aan dat het drie belangrijke Sales Director-functies heeft gecreëerd en ingevuld die passen bij zijn regionale operationele structuur: BJ Shaver voor Amerika, David Cooper voor Azië-Pacific (APAC) en Jacob Barfoed voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Meet the team

Alle drie rapporteren ze rechtstreeks aan L-Acoustics Global Director of Business Development Jochen Frohn, BJ en David zullen ook regionale verkoopstrategieën ontwikkelen in nauwe samenwerking met respectievelijk Americas CEO Alan Macpherson en APAC CEO Tim Zhou.

Gevestigd in Arkansas, L-Acoustics Sales Director, Americas BJ Shaver werkt al meer dan negen jaar bij het bedrijf, eerst als regionale salesmanager voor het zuidoosten van de VS en later als installatiebedrijfsontwikkelingsdirecteur, Install for the Americas. Voordat hij bij L-Acoustics kwam, werkte hij zes jaar bij een AVL-integrator.

David Cooper is onlangs verhuisd van het Verenigd Koninkrijk naar het nieuwe L-Acoustics APAC-kantoor in Singapore en is ook gepromoveerd tot zijn huidige rol als L-Acoustics Sales Director, APAC. Net als Shaver heeft Cooper meer dan negen jaar bij de fabrikant gewerkt als verkoopmanager en staat hij in de hele branche bekend om zijn eerdere 20-jarige samenwerking met Midas-mengpanelen.

Jacob Barfoed, L-Acoustics Director of Sales, EMEA, is gevestigd in Kopenhagen en een nieuwe aanwinst voor L-Acoustics. Barfoed komt bij de fabrikant van Sony Professional, waar hij bijna twee decennia in verschillende leidinggevende functies heeft gewerkt, waarvan de laatste hoofd van de Europese verkoop was.

‘Hongering naar live-entertainment’

“Na een paar begrijpelijk rustige jaren is de wereld hongerig naar live-entertainment en, bij uitbreiding, naar de technologie om die uitvoeringen gedenkwaardiger dan ooit te maken”, zegt Frohn. “Volgens alle vroege markeringen wordt 2022 een robuust jaar voor L-Acoustics. Om ervoor te zorgen dat onze klanten regionaal worden ondersteund met het hoogste niveau van ervaring, zakelijk inzicht en integriteit, hebben we ons tot drie ongelooflijk scherpe professionals gewend: BJ, David en Jacob. Hoewel ze verkoopteams met een lokale focus zullen leiden, zullen ze ook gezamenlijk bijdragen aan een geharmoniseerde wereldwijde strategie, in samenwerking met onze applicatieteams om het hoogste niveau van ondersteuning aan onze klanten over de hele wereld te garanderen.”

V.l.n.r: Laurent Vassié, David Cooper, BJ Shaver, Jacob Barfoed en Jochen Frohn. Fotocredit: Owen Kolasinski 

Lees voortgang

Delen met anderen