L-Acoustics ondersteunt NAMM’s Believe in Music Week

L-Acoustics ondersteunt NAMM’s Believe in Music Week

In de afgelopen 120 jaar is de National Association of Music Merchants uitgegroeid van een klein, binnenlands consortium van pianodealers tot een enorme educatieve en ondersteunende organisatie met misschien wel ‘s werelds beste vakbeurs gewijd aan zowel het zakelijke als het plezier van het maken van muziek. Toen de langverwachte 2021 NAMM-show moest worden geannuleerd vanwege aanhoudende zorgen over COVID, draaide de vereniging snel haar focus door een digitaal alternatief te creëren dat bekend staat als Believe in Music Week, dat loopt van 18 tot 22 januari.

Sponsoring virtuele Marketplace

L-Acoustics kondigt aan dat het deze maand NAMM volledig ondersteunt door een virtuele Marketplace-stand te sponsoren, waar het een uitgebreide line-up van acht unieke videosessies zal houden over een verscheidenheid aan onderwerpen, allemaal met live Q&A. Bezoekers kunnen ook online vergaderingen boeken met L-Acoustics-teamleden, live chatten en speciale toegang krijgen tot swag en een spannende weggeefactie.

Bijzonder opmerkelijk is de keynotesessie van de stand ‘Contour XO IEM Origins Story’, gemodereerd door FOH-ingenieur Chris Rabold (Bruno Mars, Lady Gaga, Beyoncé). Dit zal een Zoom ‘open haard chat’ -discussie zijn met L-Acoustics oprichter en voorzitter Dr. Christian Heil en JH Audio oprichter en voorzitter Jerry Harvey. Dit verhelderende gesprek onderzoekt hun oorsprong in professionele audio en hoe ze kwamen samenwerken aan de onlangs gelanceerde Contour XO in-ear-monitor.

Opvallende sessie

“‘Immersive Audio for Houses of Worship’ zal een andere opvallende sessie zijn, waarbij Josh Maichele, Application Manager van L-Acoustics, een gesprek organiseert met technisch directeuren van drie kerken – Mount Paran in Georgia, Orchard Hills in Pennsylvania en River Pointe in Texas – om meer te weten te komen over waarom ze elk de L-ISA Immersive Hyperreal Sound-technologie kozen voor hun congregaties.

Het volledige schema van videosessies van L-Acoustics is als volgt (alle tijden zijn PST):

Donderdag 21 januari:

• 8:00 uur – L-ISA: meeslepende audio voor huizen van aanbidding

• 10:00 uur – De kracht van K3: compact, volledig bereik, geen compromissen

• 13:00 uur – L-Acoustics Creations: de kracht van professionele audio thuis

• 03:00 uur – L-ISA: Meeslepende mengtechnieken met Robert Scovill

Vrijdag 22 januari:

• 8:00 uur – Contour XO IEM Origins Story: een gesprek met Dr. Christian Heil en Jerry Harvey, georganiseerd door ambassadeur Chris Rabold

• 10:00 uur – A10: The Perfect Fit voor evenementendoelgroepen van 50-5.000 personen

• 13:00 uur – L-ISA Theatrale workflow: van concept naar uitvoering

• 03:00 uur – MILAAN / AVB: audio- en besturingsgegevens via één netwerk

Bovendien zal L-Acoustics L-ISA Application Engineer Carlos Mosquera een diepe duik nemen in de anatomie van een L-ISA-mix met een binaurale uitvoering en mix-tutorial over NAMM’s Believe in Music Gear TV gedurende de week.

Nieuwe uitdaging

“NAMM is altijd veel meer geweest dan een vakbeurs in de branche”, zegt Alan Macpherson, CEO van L-Acoustics Americas. “Het bereik van de organisatie op het gebied van belangenbehartiging op het gebied van muziek, marktontwikkeling en educatieve focus zijn allemaal essentieel geweest om de sterke leiderspositie van NAMM te behouden. De shows hebben het goed gedaan, ondanks de veranderingen in de markt door de jaren heen, en dit wordt bewezen door de slimme en gecoördineerde inspanning om professionele audio naar voren te brengen. Dit jaar is NAMM een nieuwe uitdaging aangegaan, wederom met de Believe in Music Week, een goed doordacht alternatief voor de persoonlijke vakbeurs dat voor uitstekende interactie moet zorgen. L-Acoustics is er trots op hier deel van uit te maken, en we kijken ernaar uit om deze maand kwaliteitsvolle contacten te leggen met zowel nieuwe als bestaande klanten!”

Gratis registratie NAMM 2021

Gratis registratie voor de 2021 NAMM Believe in Music Week is hier te vinden: https://attend.believeinmusic.tv/register. Meer informatie over de live-sessies van L-Acoustics vindt u op www.l-acoustics.com

Lees voortgang

Delen met anderen