L-Acoustics opent nieuw kantoor in Singapore

L-Acoustics opent nieuw kantoor in Singapore

De vraag naar hoge audioprestaties zorgt voor een gezonde groei voor L-Acoustics-technologie in Azië-Pacific, waarbij de regio snel bijdraagt ​​aan een derde van de wereldwijde economische vooruitgang. Om voortdurende expansie te bevorderen, bestaande relaties te versterken en nieuwe markten te ontwikkelen, heeft L-Acoustics industrieveteraan Timothy Zhou aangesteld als CEO van L-Acoustics Asia Pacific en zal deze maand een nieuw regionaal kantoor in Singapore inwijden.

Bedienen van lokale partners

Naast de oprichting van een nieuwe APAC-hub, zal Zhou ook leiding geven aan een groeiend team dat zich toelegt op het bedienen van lokale partners en het vergroten van de bekendheid van de innovatieve technologieën van het merk in belangrijke verticale markten, waaronder die in residentiële en architecturale toepassingen.

Hub als ideale uitvalsbasis

Om Zhou bij zijn missie te begeleiden, heeft L-Acoustics twee belangrijke teamleden benoemd tot regisseur. Alvin Koh is benoemd tot Director of Application Project, APAC die klanten en projecten in de hele regio ondersteunt, terwijl David Cooper de rol van Director of Sales, APAC op zich neemt en naar Singapore zal verhuizen om meer ondersteuning te bieden aan klanten. Het team zal bestaande relaties met L-Acoustics-partners koesteren en tegelijkertijd zaken ontwikkelen door nieuwe partnerschappen te creëren in belangrijke verticale en geografische markten. “De komende jaren willen we klanten en partners in de regio efficiënter bedienen”, zegt Zhou. “We willen de banden aanhalen met ons huidige netwerk van partners in APAC, met als uiteindelijke doel een hub te worden die een ideale uitvalsbasis is.”

Het nieuwe regionale kantoor bevindt zich op slechts een paar kilometer afstand van het centrale zakendistrict van Singapore, dicht bij lokale partners in de nabijgelegen Lavender- en Kallang-gebieden, maar ook centraal gelegen voor partners en klanten in Zuidoost-Azië, waar de vraag naar L-Acoustics-producten sterk is en groeien. “We hebben markten gevestigd en een opmerkelijke merkgroei gezien in China, Korea en Japan. Tegenwoordig vertegenwoordigt Zuidoost-Azië een van de meest dynamische regio’s ter wereld voor L-Acoustics”, legt Zhou uit. “Het nieuwe kantoor en het uitgebreide team zullen ons helpen te voldoen aan de vraag naar het kenmerkende productassortiment van L-Acoustics, het hoogste kwaliteitsniveau voor onze partners en klanten te bereiken en onvergetelijke ervaringen voor het publiek te creëren.”

APAC-regio

“Het opzetten van een hub in Singapore is de logische volgende stap in de groeiende steun en toewijding van L-Acoustics aan de APAC-regio, in lijn met onze filosofie om globaal te denken en lokaal te handelen”, legt Laurent Vaissié, chief executive officer van L-Acoustics, uit. “Onze lokale partners hebben ons geholpen om L-Acoustics te vestigen als de leider in hoogwaardige audio, met ridervriendelijke lokale opties voor wereldwijde tours, uitzonderlijk geluid voor spraakmakende evenementen en verhoogde ervaringen voor vaste installatietheaters, gebedshuizen, themaparken, en locaties voor livemuziek. Een premium merk kan alleen in stand worden gehouden door een eliteteam dat zijn waarden ondersteunt en vertegenwoordigt. Hervé (Guillaume, chief executive officer van L-Acoustics Group) en ik hebben er alle vertrouwen in dat het team van Tim, David en Alvin onze APAC-partners met brio naar de toekomst van geluid zullen leiden”, besluit hij.

Plezier bij ervaren van muziek

Al meer dan 15 jaar leidt Zhou marketing- en bedrijfsontwikkelingsteams voor professionele audio- en home-entertainmentmerken in Azië. Zijn prioriteit bij L-Acoustics is om in dit nieuwe huis een lokale hub te bouwen die de unieke cultuur en oorsprong van het bedrijf weerspiegelt. “We willen verder gaan dan het fysieke product, om te laten zien dat L-Acoustics geluidssystemen echt plezier kunnen bieden bij het ervaren van muziek”, zegt Zhou. “Onze missie is om de merkwaarden bij onze partners te vertegenwoordigen en hen te helpen hun creatieve en innovatieve ideeën tot leven te brengen door middel van de kunst van geluid”, vervolgt hij.

Unieke cultuur

“Wanneer bezoekers en collega’s L-Acoustics Singapore binnenlopen, zullen ze dezelfde ervaring hebben als wanneer ze een van onze andere L-Acoustics-huizen bezoeken”, besluit Zhou. “Het bedrijf heeft een unieke cultuur, een natuurlijk resultaat van een toewijding aan onze wetenschappelijke oorsprong en aan de schoonheid en gedeelde emotie van kunst. Het grootste succes van het nieuwe APAC-team zal zijn om die cultuur in de regio te vertegenwoordigen.”

Het L-Acoustics APAC-kantoor, gelegen in het Lavender-district in Singapore, is sinds 1 november geopend.

Foto: Hizuan Zailani

Tim Zhou (l) met L-Acoustics Sales Director APAC, David Cooper (r)

Lees voortgang

Delen met anderen