L- Acoustics publiceert nieuwe white papers

L- Acoustics publiceert nieuwe white papers

In lijn met haar voortdurende inzet voor wetenschappelijk onderzoek en de groei van de audio-industrie kondigde L-Acoustics de release aan van drie nieuwe white papers: meetkwaliteit bij lage frequenties, meetkwaliteit bij hoge frequenties en optimale meetlocaties voor het egaliseren van luidsprekersystemen. Allemaal beschikbaar om te downloaden op de L-Acoustics website.

“Onze White Papers zijn bedacht in een beknopt formaat en worden gepubliceerd op onze website en sociale mediakanalen om een ​​zo breed mogelijk publiek te bereiken”, zegt Etienne Corteel, directeur onderwijs en wetenschappelijke outreach bij L-Acoustics. “Ze zijn ontwikkeld om ons rigoureuze wetenschappelijke onderzoek op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren en vertegenwoordigen onze toewijding aan de brede acceptatie van wetenschappelijk onderbouwde principes voor geluidsontwerp.”

Volledige catalogus

Tegelijkertijd heeft L-Acoustics voor het eerst zijn volledige catalogus met wetenschappelijke artikelen over AES beschikbaar gesteld om gratis te downloaden. Dit omvat recente onderwerpen, zoals optimale meetlocaties voor afstemming van grootschalige luidsprekersystemen op basis van analyse van reflecties op de efficiëntie van gevlogen versus op de grond gestapelde subwooferconfiguraties tot en met het kenmerkende AES-artikel, Wavefront Sculpture Technology.

L-Acoustics heeft een lange en consistente staat van dienst op het gebied van onderwijs. Vorig jaar hebben de teams samen ‘700 dagen’ training gegeven, waarvan er 200 werden voltooid in recentelijk opgerichte trainingscentra in samenwerking met belangrijke gecertificeerde leveranciers. Via deze programma’s die in 60 landen over de hele wereld plaatsvonden, werden zesduizend certificaten toegekend aan meer dan 2000 stagiaires.

Dagelijks webinars

Deze toewijding aan educatieve outreach werd onmiddellijk aangepast aan de huidige situatie toen op 17 maart, de teams van L-Acoustics Application, Education, Marketing en Communications samenwerkten om een ​​programma van dagelijkse online webinars te creëren. Het doel is om de leden van de industrie te helpen hun vaardigheden aan te scherpen.

De webinars worden elke weekdag om 17.00 uur Parijse tijd/8.00 uur Los Angeles-tijd gehost en omvatten categorieën zoals onderwijs, maar ook Application Case Studies, Product & Technology Outreach en Conversation with the Pros, met gastsprekers. De kalender van aankomende webinars is te vinden op de L-Acoustics-website en alle voltooide sessies worden op YouTube ter beschikking gesteld om vrij te bekijken.

Online hulpmiddel

“Net als bij onze traditionele training worden de webinars uitgevoerd door deskundige professionals, geselecteerd op hun vaardigheden en ervaring in de audio-industrie. Hierdoor kunnen onze gebruikers deze tijd van gedwongen onderbreking gebruiken om hun kennis over de L-Acoustics-workflow uit te breiden”, voegt Corteel toe. “Totdat we onze traditionele trainings- en L-Acoustics-accreditatieprogramma’s opnieuw kunnen aanbieden, wilLen we L-Acoustics-gebruikers wereldwijd toegang geven tot een gratis online hulpmiddel.”

Zowel de White Papers als alle bestaande AES-publicaties zijn toegankelijk via de L-Acoustics-website op https://www.l-acoustics.com/en/about-us/rd-fields/

Bekijk de webinarkalender op https://www.l-acoustics.com/en/news/upcoming-events/. Eerdere sessies zijn te vinden op https://www.youtube.com/user/LAthebestsound

Lees voortgang

Delen met anderen