L-Acoustics rolt L-ISA Auditoria wereldwijd uit

L-Acoustics rolt L-ISA Auditoria wereldwijd uit

L-Acoustics erkent dat er steeds meer vraag is naar L-ISA-technologie en implementeert L-ISA Auditoria op strategische locaties over de hele wereld. Nu zijn demonstraties, trainingen of mixsessies van L-ISA Immersive Hyperreal Sound-technologie toegankelijk op tientallen locaties in L-ISA Auditoria, ontworpen volgens strikte L-Acoustics-specificaties.

“Om de ontwikkeling van L-ISA-technologie in de professionele audiomarkt te ondersteunen, hebben we vooraf bepaalde systemen ontwikkeld voor mobiele of permanente L-ISA Auditoria die kunnen worden ingezet om bestaande partners, artiesten en potentiële klanten te ondersteunen”, legt uitvoerend directeur van applicaties bij L-Acoustics, Cédric Montrézor, uit. “Het mondiale netwerk van L-ISA Auditoria is ontworpen volgens strenge normen om de natuurlijke, intieme, ruimtelijke ervaring van L-ISA Immersive Hyperreal Sound-technologie te garanderen.”

Er zijn twee versies van de pakketten beschikbaar: een frontaal systeem dat de vereiste resolutie levert voor geoptimaliseerde bronlokalisatie, meeslepend effect en de vereiste breedte voor een effectieve demonstratie van galm; en dezelfde configuratie plus complementaire overheadkosten die de meeslepende ervaring verbeteren en de 3D-mogelijkheden voor direct geluid en room engine demonstreren.

Trainingsseminars

“In de afgelopen 12 maanden hebben we 160 spraakmakende geluidsontwerpers en mixingenieurs opgeleid in meer dan 25 seminars, wat in totaal meer dan 75 dagen training is”, voegt Etienne Corteel, directeur L-Acoustics van Scientific Outreach & Education toe. “Door aanvullende faciliteiten uit te rollen, kunnen onze partners trainingsseminars op hun eigen locaties organiseren met een L-Acoustics gecertificeerde trainer en vormt dit een belangrijke volgende stap in het beschikbaar stellen van L-ISA-training voor een breder publiek van professionals.”

Tot op heden zijn 15 L-ISA Auditoria voltooid. De auditoria dienen als demonstratielocaties, trainingslocaties en zijn ook beschikbaar als plaats om mixen voor te bereiden op toekomstige projecten. DeltaLive!, die al drie jaar een volledig meeslepende ervaring heeft geleverd op het Wonderfruit-festival in Thailand, heeft gediend als pre-productiehoofdkantoor voor elektronische artiesten om hun meeslepende mix voor te bereiden op het festival.

Bekijk de video over dit project:

Ga voor meer informatie over L-ISA-training naar:
https://www.l-acoustics.com/en/training/l-isa/

Lees voortgang

Delen met anderen