L-Acoustics werkt samen met Soundforms om ultramoderne technologie voor buitenlocaties aan te bieden

L-Acoustics werkt samen met Soundforms om ultramoderne technologie voor buitenlocaties aan te bieden

L-Acoustics is een samenwerking aangegaan met Soundforms om innovatieve, meeslepende audiotechnologie aan te bieden aan openluchtruimtes over de hele wereld. De missie van de twee bedrijven zal zijn om creatieve oplossingen te ontwikkelen die state-of-the-art L-Acoustics meeslepende geluidstechnologie combineren met de unieke akoestische en esthetische eigenschappen van Soundforms Performance Shells. Het eindresultaat biedt integratoren, consultants en eindgebruikers coherente, kant-en-klare oplossingen voor optredens in de open lucht die uitzonderlijke ervaringen zullen creëren voor zowel publiek als artiesten.

De twee bedrijven werkten voor het eerst samen in de Rady Shell in Jacobs Park, de thuisbasis van het San Diego Symphony Orchestra, waar Soundforms de schelpbehuizing ontwierp terwijl het publiek genoot van de geluidstechnologie van L-Acoustics. “Deze samenwerking met Soundforms is een geweldige kans om onze L-ISA meeslepende technologie en Ambiance Acoustics-systeem naar innovatieve locaties over de hele wereld te brengen”, zegt Tim Boot, Business Development Director, Acoustics Solutions bij L-Acoustics. “De combinatie van onze audio-oplossingen en Soundforms’ prachtig ogende en prachtig klinkende buitenoptredens zal het publiek inspirerende nieuwe live-ervaringen bieden.”

Iconische behuizingen

Soundforms ontwerpt bekroonde, iconische behuizingen voor optredens in de open lucht, die een hoogwaardige akoestische omgeving bieden voor muziekevenementen buitenshuis. Hun ensceneringsproducten van topkwaliteit bieden een voorbeeldige esthetische en akoestische omgeving voor muzikanten, publiek, festivals, promotors, omroepen, orkesten en sponsors. Door de akoestiek in de Soundforms-schaal kunnen muzikanten zichzelf en elkaar beter horen, wat resulteert in optredens in de open lucht met aanzienlijk hogere kwaliteit. De schaal is ontworpen om het verbeterde geluid van de artiesten naar het publiek te projecteren, waardoor een helderdere, luidere en meer galmende akoestiek wordt gegenereerd dan kan worden bereikt met traditionele transparante tenten.

Mark Stephenson, uitvoerend voorzitter van Sound Forms Ltd zegt: “Als dirigent van een orkest ben ik maar al te goed bekend met de uitdagingen waarmee muzikanten worden geconfronteerd wanneer ze buiten optreden. Ik ben heel blij dat het technische ontwerpteam van Soundforms samenwerkt met de briljante geluidstechnologie-experts van L-Acoustics. Dit belooft een baanbrekende samenwerking te worden.”

L-Acoustics is een marktleider in het ontwerp, de productie en de distributie van hoogwaardige geluidsversterkingstechnologieën. L-Acoustics-oplossingen zijn tweemaal genoemd op Fast Company’s World’s Most Innovative Companies-lijst en stellen audioprofessionals en artiesten in staat om de luisterervaring te verbeteren en beter contact te maken met hun publiek. Met het innovatieve Ambiance Acoustics-systeem van L-Acoustics kan de akoestiek van de zaal precies worden afgestemd op het specifieke genre en het werk dat wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan kunnen bezoekers een uitstekende akoestiek verwachten voor een scala aan uitvoeringen, waaronder drama, opera, musicals en ballet, evenals grootschalige filharmonische of symfonische concerten.

L-Acoustics zal nauw samenwerken met Soundforms en zijn partners, waaronder ARUP Acoustics, ES Global, Flanagan Lawrence en Expedition, als onderdeel van een consortium van wereldklasse dat in staat is om alle technologie te bieden die nodig is om uitstekende openluchtconcertlocaties te creëren rond de wereld. Samen zijn Soundforms en partners in staat om oplossingen op maat te maken die voldoen aan de individuele vereisten van het project van elke klant en zijn specifieke locatie en omgeving.

Lees voortgang

Delen met anderen