Laat het sneeuwen met Crisp Max ™ van Magmatic atmosferische effecten

Laat het sneeuwen met Crisp Max ™ van Magmatic atmosferische effecten

Magmatic atmosferische effecten is verheugd Crisp Max ™ te lanceren, een betrouwbare sneeuwmachine met hoge output uit de Magmatic Polar-serie die het gemakkelijk maakt om scène-setting winterse instellingen te creëren.

Naturalistische sneeuw

Crisp Max is in staat om grote hoeveelheden naturalistische sneeuw te produceren met het vermogen om de grootte van de sneeuwvlok aan te passen voor meer veelzijdigheid. Klein of groot, korte worp of lang, deze 1250W grote sneeuwmachine kan sneeuw projecteren tot 12 meter met de flexibiliteit om zich aan de gelegenheid aan te passen. Een optionele pan-motor van 120 graden is verkrijgbaar die het dekkingsgebied vergroot.

Crisp Max heeft een vloeistoftank van 20 liter verborgen in een roadcase met duurzame zwenkwielen voor extra bescherming en gemakkelijker draagbaarheid. De 10 meter lange slang van de unit kan op een standaard truss of statief worden bevestigd en de vloeistof kan horizontaal of verticaal tot 50 meter worden verlengd met behulp van verlengbuizen van 10 meter met koppelingen die als accessoire verkrijgbaar zijn.

Duurzame behuizing

Crisp Max is gebouwd om reizen en herhaaldelijk gebruik te weerstaan ​​en heeft een duurzame aluminium behuizing en een robuust ontwerp voor krachtige prestaties die altijd op tijd worden geleverd. Een alles-in-één APF-systeem (Air Pump Fan) samen met een automatische reinigingsfunctie verlaagt het risico op verstopping en vermindert de behoefte aan onderhoud. Een gemakkelijk te openen behuizing en onderhoudsvriendelijk ontwerp dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid.

Tot nu toe hadden sneeuwmachines een universeel probleem: ze zijn gewoon te luid. Alle sneeuwmachines uit de Polar-serie introduceren een stillere, sneeuwproducerende technologie. Een geluiddempende isolatielaag vermindert het ventilatorgeluid voor een stillere werking, waardoor ze ideaal zijn voor die meer geluidsgevoelige omgevingen. Het sneeuwkanon kan in de koffer blijven om het geluidsniveau te minimaliseren.

Atmosity Premium Snow Fluid

Crisp Max gebruikt Magmatic’s speciaal samengestelde Atmosity Premium Snow Fluid (APS-2L, 4L, 20L) om een ​​sneeuwvlok te creëren die de look en feel van echte sneeuw nabootst. De dry-on-impact sneeuwvloeistof is geformuleerd voor de Magmatic Polar Series-units Crisp en Crisp Max, evenals voor de meeste kunstsneeuwmachines die sneeuwvloeistof nodig hebben.

 Crisp Max is moeilijk te doorbreken maar gemakkelijk te gebruiken en heeft een ingebouwd LCD-touchscreen bedieningspaneel met handmatige en timerbedieningsopties. Het is DMX-512 en RDM-bestuurbaar volgens industriestandaard, en biedt bedrade en draadloze afstandsbedieningsopties.

Magmatisch

Ontworpen, ontwikkeld en exclusief gedistribueerd door Elation Professional, zijn Magmatische specialiteitseffecten sterke oplossingen die on-the-road robuust zijn en de bank niet breken. Magmatic-producten omvatten een uitgebreide reeks nevel- en mistmachines met de Magma ™ en Thermatic ™ -serie, atmosferische sneeuwmachines met de Polar ™ -serie en cryogene CO2-simulatie-effecten met de Rocket ™ -serie. Als aanvulling op alle speciale effectmachines heeft Elation een complete lijn speciaal samengestelde effectvloeistoffen ontwikkeld, Atmosity ™. Er is ook een IP65-geclassificeerde serie UV-LED-verlichtingsproducten verkrijgbaar in de Prisma ™ -serie.

Lees voortgang

Delen met anderen