Lancering Astera Academy na corona-uitbraak

Lancering Astera Academy na corona-uitbraak

Als reactie op het coronavirus heeft LED-fabrikant in slechts een paar dagen tijd een Astera Academy opgestart op www.astera-led.com/academy. Dit is een nieuwe onderneming die geïnteresseerde partijen, zoals licht- en visuele ontwerpers, regisseurs, gaffers, grips, ingenieurs en technici van alle soorten en uit alle sectoren die zich bezighouden met creatieve en praktische verlichting – in staat stelt om hun tijd te gebruiken om coole nieuwe dingen te leren.

De Astera Academy doet haar best om het beste uit de wereldwijde situatie te halen en de wonderbaarlijk creatieve en vindingrijke entertainmenttechnologie-industrie te helpen. Zodat we er – als het moment daar is – allemaal weer klaar voor zijn ​​om de start te maken wanneer het leven en het bedrijfsleven weer normaal worden.

Alternatieve activiteiten

We weten allemaal dat de entertainment- en productie-industrie in alle sectoren hard is getroffen door Covid-19. Nu bijna alle evenementen zijn geannuleerd, theaters zijn gesloten, enzovoort, zijn veel locaties opgevoerd om geïmproviseerde ziekenhuizen en quarantainecentra te worden. Sommige bedrijven hebben alternatieve activiteiten ondernomen om het virus op welke manier dan ook te helpen bestrijden, terwijl anderen hun personeel hebben opgeschort en tijdelijk hebben ontslagen. Probeer ondanks alles inventief en geïnspireerd te blijven, terwijl we allemaal samen sterk zijn om dit te doorstaan.

De Astera Academy biedt gratis webinars waarmee mensen meer te weten kunnen komen over de AsteraApp en verschillende Astera-onderwerpen. Ga aan de slag met de AsteraApp om de beste tips, trucs en minder bekende functies te ontdekken, met aanvullende onderwerpen die zullen worden toegevoegd.

Streamen sessies

Elk webinar wordt tweemaal per dag gestreamd – om tegemoet te komen aan Europa en Azië, met een middagsessie voor het gemak van Noord- en Zuid-Amerika – en duurt tussen de 30 en 60 minuten. De uitzending komt van het Europese hoofdkantoor van Astera in München en wordt altijd vermeld als Midden-Europese tijdzone (CET). Jesper Sørensen van Astera presenteert de sessies. Hij heeft dit de afgelopen maanden wereldwijd gedaan, en hoewel dat nu persoonlijk niet mogelijk is kan zijn interessante en zeer toegankelijke stijl van kennisoverdracht online worden genoten.

Sebastian Bückle, Sales & Marketing Director van Astera: “Tentoonstellingen en klantbezoeken waren vroeger onze belangrijkste instrumenten om in contact te komen met de industrie, maar door Covid-19 zal het enige tijd online zijn. Dit is een grote aanpassing voor ons allemaal, maar we zien ook voordelen omdat het kansen opent en de weg vrijmaakt voor nieuwe en stimulerende operationele methoden. Ik denk dat er in de toekomst, zelfs nadat de zaken zich weer normaliseren, meer flexibele thuiskantooropties beschikbaar zullen zijn, samen met meer videoconferenties voor vergaderingen en discussies. De Astera Academy gaat in de toekomst gewoon door. Nu we het platform hebben opgezet, houden we van de mogelijkheden om verbinding te maken met onze bestaande community, potentiële nieuwe gebruikers te bereiken en in feite iedereen die nieuwsgierig is naar de producten.”

Aanmelden webinar

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en vragen stellen tijdens het webinar, en als een livestream wordt gemist, zijn de video’s later nog steeds toegankelijk op www.astera-led.com/academy. Ondertussen blijven het hoofdkantoor van Astera in München en de fabriek in China ook open volgens strikte maatregelen. Telefonische ondersteuning moet in alle landen actief blijven, neem anders rechtstreeks contact op met Astera op https://astera-led.com/support/.

Lees voortgang

Delen met anderen