Lawo .edge wint BroadcastPro ME Manufacturer Award 2023

Lawo .edge wint BroadcastPro ME Manufacturer Award 2023

De prestigieuze BroadcastPro ME Manufacturer Awards eren game-changers die een aanzienlijke invloed hebben op de dynamische output en prestaties van de uitzendsector. Dit omvat fabrikanten, netwerkoperators en wederverkopers wiens geavanceerde apparatuur en innovatieve producten en diensten consequent een concurrentievoordeel in de branche bieden. Hun baanbrekende oplossingen leveren dagelijks een cruciaal commercieel ‘voorsprong’, stuwen de industrie vooruit en brengen een transformationele verschuiving teweeg.

De prijsuitreiking van dit jaar, gehouden in Conrad Dubai op 17 mei 2023, erkende baanbrekende bedrijven die de afgelopen jaren een paradigmaverschuiving in de omroepindustrie hebben geleid en wiens prestaties hebben bijgedragen aan een algehele herdefinitie van normen en workflows in het veld.

Best Facility Infrastructure

Lawo’s .edge Hyper-Density SDI/IP conversie- en routeringsplatform won de prijs in de categorie ‘Best in Facility Infrastructure’. .edge is van nature softwaregedefinieerd en kan worden gebruikt als een feature-rijke vervanging voor traditionele SDI-routers, en kan worden uitgebreid met flexibele softwarelicenties om de perfecte mix van geavanceerde functies te bieden. Het biedt een uitgebreide oplossing die conversie met hoge dichtheid combineert met flexibele routeringsmogelijkheden, waardoor naadloze integratie van SDI-apparaten in een IP-broadcastnetwerk wordt vergemakkelijkt.

Het Lawo .edge-platform viel op door zijn superieure prestaties, geavanceerde functies en ruimte- en energiebesparend ontwerp. Het platform stelt omroepen in staat om hun activiteiten te stroomlijnen, de signaaldistributie te optimaliseren en zich moeiteloos aan te passen aan evoluerende industriestandaarden. De erkenning van .edge onderstreept Lawo’s inzet om de grenzen van technologische innovatie te verleggen en toonaangevende oplossingen te bieden aan de uitzendsector.

De opmerkelijke prestatie in de categorie ‘Best in Facility Infrastructure’ weerspiegelt Lawo’s toewijding om uitmuntendheid te leveren en de vooruitgang van de industrie te stimuleren.

Foto v.l.n.r: Ralf Schimmel, Senior Sales Director  Southern & Eastern Europe, Africa; Craig Newbury, Head of Sales, EMEA & LATAM; Klaus-Joerg Jasper, Senior Sales Director Middle East & CIS

Lees voortgang

Delen met anderen