Lawo HOME zorgt voor een revolutie in het beheer van IP-uitzendinfrastructuren

Lawo HOME zorgt voor een revolutie in het beheer van IP-uitzendinfrastructuren

Bij NAB debuteerde Amplify Lawo met HOME, een innovatief nieuw beheerplatform voor op IP gebaseerde media-infrastructuren. HOME is native gebouwd op een cloud-ready microservices-architectuur, waardoor gebruikers vanaf de basis verbinding kunnen maken, netwerkproductie kunnen beheren en beveiligen. Bovendien biedt het gecentraliseerde toegang en controle voor alle Lawo-uitrusting binnen een installatie. HOME helpt uitzendprofessionals bij het voldoen aan enkele van de meest veeleisende vereisten van moderne IP-infrastructuren, waaronder geautomatiseerde detectie en registratie van apparaten, verbindingsbeheer, stroombeheer, software- en firmwarebeheer, schaalbaarheid en beveiliging.

Efficiëntie

“Bij de huidige IP-projectimplementaties is de fysieke opbouw en bekabeling slechts de helft van het proces. De andere helft bestaat uit configuratie. HOME verhoogt de efficiëntie bij het opzetten van IP-systeeminstallaties aanzienlijk”, zegt Axel Kern, Senior Product Manager Media Infrastructure Control bij Lawo.

Productievereisten

“Omroepen en serviceproviders worden geconfronteerd met constant veranderende productievereisten en de setups moeten worden aangepast, of het nu gaat om on-premise of off-premise, lokaal of op afstand, of zelfs in de cloud. Dit nieuwe beheerplatform biedt de architectuur voor onze klanten om mee te schalen met hun flexibele bedrijfsvereisten.”

Lawo’s HOME-platform is gebaseerd op open standaarden zoals ST2110, NMOS, IEEE802.1x en RADIUS en volgt LUX, Lawo’s uniforme ervaringsontwerpprincipes, die een consistente workflow bieden voor alle Lawo IP-producten.

Lees voortgang

Delen met anderen