Lawo neemt afscheid van een unieke collega: Michael Mueller, Vice President Sales

Lawo neemt afscheid van een unieke collega: Michael Mueller, Vice President Sales

Lawo rouwt om het voortijdige overlijden van collega, teamlid en vriend, Michael Mueller (66); een werkelijk unieke collega, met wie we bij Lawo meer dan een decennium het genoegen hadden om samen te werken. Hij stierf na een korte, maar ernstige ziekte op zaterdag 26 september 2020 temidden van zijn dierbaren.

Schat aan ervaring

Michael Mueller bracht een schat aan ervaring mee in zijn functies als Sales and Marketing Manager in de VS en later als Vice President of Sales bij Lawo North America. Na zijn initiële verkooppositie bij Audio Techniques van Stamford, CT bekleedde Mueller posities bij Scharff Weisberg Associates, Siemens Audio Inc. / AMS-Neve, Inc., Solid State Logic en Fairlight. Voordat hij bij Lawo North America kwam, was hij Vice-President, Sales and Marketing bij MediaGear, Inc. in Los Angeles, CA.

Lawo-merkidentiteit

In zijn hoedanigheid bij Lawo North America was Mueller verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Lawo-merkidentiteit in de Verenigde Staten en was hij ook belast met het verhogen van de verkoop van de talrijke producten van het bedrijf.

Michael kwam in 2008 bij het bedrijf toen het merk Lawo nauwelijks bekend was in Noord-Amerika. Michaels ongelooflijke passie, harde werk, toewijding, positieve houding en pure sympathie zijn enkele van de redenen waarom het bedrijf tegenwoordig zo’n wijdverbreid succes en reputatie geniet in dit deel van de wereld. Bekend om zijn gevoel voor humor en goedhartige persoonlijkheid, zullen we Michael herinneren als een belangrijk lid van de wereldwijde verkooporganisatie, bekwame bassist in de Lawo-band, een bekend gezicht van de audio-industrie als geheel en een echte gentleman en vriend. Hij zal gemist worden.

Lees voortgang

Delen met anderen