Lawo versterkt aanwezigheid en klantenondersteuning met Sam Schauland als Executive Vice President Noord-Amerika

Lawo versterkt aanwezigheid en klantenondersteuning met Sam Schauland als Executive Vice President Noord-Amerika

In een verdere stap om Lawo’s aanwezigheid en klantenondersteuning in Noord-Amerika te versterken, is Sam Schauland gepromoveerd tot ‘Executive Vice President North America’ ​​met algehele verantwoordelijkheid voor Lawos activiteiten in deze belangrijke markt, die een groot potentieel blijft bieden voor Lawo’s IP-systemen en infrastructurele oplossingen.

“Ik ben enorm opgewonden om deze nieuwe verantwoordelijkheid op me te nemen”, zegt Sam. “Lawo is de afgelopen jaren enorm gegroeid in Noord-Amerika, dankzij een sterke reputatie op het gebied van marktleidende IP-oplossingen in combinatie met eersteklas expertise en ondersteuning. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging om de aanhoudende groei te leiden in wat Lawo’s grootste wereldwijde markt is geworden.”

Nadat hij in 2015 bij Lawo in dienst trad als ‘Technical Manager’ en in 2016 toezicht hield op Lawo’s eerste grote IP-videoproject voor het Europese voetbaltoernooi in Frankrijk, werd Sam in 2017 aangesteld als ‘Technical Manager Americas’ om de levering van klantprojecten en de ontwikkeling van Lawo’s ondersteuning te coördineren. Dankzij deze ervaring werd Sam in 2019 gepromoveerd tot de functie van ‘Senior Vice President Global Operations’, waarbij hij Lawo’s wereldwijde team van projectmanagers en ingenieurs leidt, processen optimaliseert en strategische initiatieven aanstuurt.

Teaminspanning

“Het komt allemaal neer op teaminspanning en ik ben er trots op deel uit te maken van een groep zeer bekwame individuen met een ongelooflijk sterke teamgeest”, zegt Sam, die ook een doctoraat in engineering heeft. “De Noord-Amerikaanse organisatie zal blijven profiteren van Lawo’s wereldwijde initiatieven en acties met betrekking tot strategische integratie. Tegelijkertijd zal het de autonomie genieten die nodig is om onze Noord-Amerikaanse klanten een snelle, flexibele en superieure service te bieden”, bevestigt Sam.

“We hadden het geluk dat Sam zich bij Lawo voegde, niet in de laatste plaats vanwege zijn enthousiasme voor onze Noord-Amerikaanse organisatie, dat hij voortdurend heeft verbeterd sinds hij bij het team kwam”, zegt Jamie Dunn, CCO bij Lawo, aan wie Sam zal rapporteren. “Met hem aan het roer van onze groeiende organisatie, zullen we het klantsucces en de commerciële prestaties in Noord-Amerika blijven maximaliseren, terwijl we de voordelen van het wereldwijde Lawo-merk en de wereldwijde organisatie benutten, waarbij we ons richten op voortdurende verbetering, groei en schaalbaarheid.”

Lees voortgang

Delen met anderen