Lawo versterkt Noord-Amerikaanse aanwezigheid met de verhuizing van Jamie Dunn naar de VS

Lawo versterkt Noord-Amerikaanse aanwezigheid met de verhuizing van Jamie Dunn naar de VS

In een poging om de toewijding aan zijn Noord-Amerikaanse klantenbestand te versterken, kondigt Lawo met trots de verhuizing aan van Jamie Dunn, zijn Chief Commercial Officer, naar de Verenigde Staten.

Met een organisatie van meer dan 40 experts in Noord-Amerika, vertegenwoordigt de verhuizing van Dunn een logische stap om de organisatie te ondersteunen en te sturen door de volgende fase van geplande groei, terwijl Lawo het volgende evolutionaire hoofdstuk van IP- en cloud-enabled media-infrastructuuroplossingen levert.

“De afgelopen jaren hebben we een ongelooflijke omzetgroei gezien, ondersteund door de sterke acceptatie van onze IP-oplossingen bij vooraanstaande producenten van broadcast- en media-inhoud“, legt Dunn uit. “Dankzij een zeer bekwaam team dat zich inzet om eersteklas ondersteuning te bieden, is Noord-Amerika een van Lawo’s grootste en belangrijkste markten geworden. Als Europees merk is voortdurende investering in belangrijke gebieden van cruciaal belang voor duurzaam succes. Ik ben verheugd om meer van mijn aandacht en tijd te besteden aan het ontwikkelen van onze Noord-Amerikaanse organisatie en het ondersteunen van onze klanten in deze volgende fase van levendige groei.”

Dunn, lid van Lawo‘s Executive Management Board, is al in de VS aangekomen. Hij zal zijn wereldwijde verantwoordelijkheid behouden als Chief Commercial Officer en hoofd van Lawo‘s wereldwijde verkooporganisatie.

Lees voortgang

Delen met anderen