Lawo’s Iberia en LATAM Sales Director Nacho Gonzalez neemt aanvullende verantwoordelijkheid voor de Braziliaanse markt over

Lawo’s Iberia en LATAM Sales Director Nacho Gonzalez neemt aanvullende verantwoordelijkheid voor de Braziliaanse markt over

Lawo, een Duitse fabrikant van baanbrekende IP-audio-, video-, controle- en telemetrie-infrastructuuroplossingen, heeft Sales Director Nacho Gonzalez aangesteld met de extra commerciële verantwoordelijkheid voor de Braziliaanse markt. Nacho put uit ervaring van meer dan 20 jaar verkoopervaring in Latijns-Amerika. Al snel na zijn start bij Lawo in 2013 als Sales Manager voor de LATAM-regio, werd Nacho ook belast met Spanje en Portugal.

In de afgelopen jaren heeft Lawo een exponentiële groei doorgemaakt op de Latijns-Amerikaanse en Iberische markten, door deel te nemen aan grote installaties in elk van de landen waar het aanwezig is en door een commercieel netwerk met hoge toegevoegde waarde te creëren. Lawo heeft zich weten te positioneren als een toonaangevende technologische referentie in IP-oplossingen voor omroepen over de hele wereld.

 Productlijnen versterken

“Ik ben erg trots om deel uit te maken van het Lawo-verkoopteam, en deze benoeming zal ons in staat stellen om onze productlijnen in deze markt verder te versterken”, zegt Nacho. “Lawo is altijd een maatstaf geweest voor kwaliteit, innovatie en service en met mijn ervaring en het ongelooflijke team bij Lawo, heb ik er alle vertrouwen in dat we verder zullen gaan om de niet te stoppen groei van IP-infrastructuren in de Iberische en Latijns-Amerikaanse regio te stimuleren. Vorig jaar was bijzonder gecompliceerd voor de audiovisuele sector, wat ertoe heeft geleid dat technologieën in een tempo dat maanden geleden ondenkbaar was veranderd hebben en sommige bedrijven hebben gedwongen flexibeler te zijn en veel traditionele processen opnieuw uit te vinden. Ik zal alle energie brengen die nodig is om deze markt naar een hoger niveau te tillen”, aldus Nacho.

Toenemende interesse

“We zien een toenemende interesse in Latijns-Amerika op basis van het bewezen vermogen van Lawo om volledige IP-uitzendinfrastructuren te leveren”, zegt Craig Newbury, Lawo’s Head of Sales, EMEA & LATAM. “Nacho’s professionele verkoopervaring en solide technische achtergrond maken hem een ​​logische keuze om de Braziliaanse markt over te nemen; en ik ben heel blij dat hij deze extra verantwoordelijkheid heeft aanvaard.”

Nacho is bedreven in audio voor uitzending, radio en IP-oplossingen en behaalde een masterdiploma aan IEP / CEU Escuela de Negocios met de nadruk op internationale zaken en commercie. Nacho spreekt Spaans en Portugees en is gevestigd in de kantoren van Lawo in Duitsland.

Lees voortgang

Delen met anderen