LD Systems MAUI P900 is een actieve kolom PA van Porsche Design Studio

LD Systems MAUI P900 is een actieve kolom PA van Porsche Design Studio

Ontwikkeld in samenwerking met de Porsche Design Studio, combineert de LD Systems MAUI® P900 de nieuwste audiotechnologie en indrukwekkende elegantie. Het is de perfecte keuze voor live evenementen en installatiegebieden waar uitzonderlijke geluidskwaliteit met stijl vereist is. De in totaal 50 neodymium luidsprekers en 1.400 watt RMS van de Klasse D eindversterker van dit baanbrekende kolomsysteem genereren een maximale geluidsdruk van 131 dB met een frequentierespons van 42 – 20.000 Hz.

MAUI® P900

De MAUI® P900 maakt gebruik van SonicGuide®-technologie met de WaveAhead® tweeter-opstelling van LD Systems om een ​​samenhangend golffront te vormen. De 140 ° brede horizontale en strak gebundelde verticale straling van het systeem zorgt voor een extreem groot bereik en een gelijkmatige geluidsdekking. De DynX® 24-bits signaalverwerking zorgt voor een gedetailleerde, dynamische weergave die zelfs bij de hoogste volumes vervormingsvrij blijft. Bovendien zorgen aptX ™ en AAC-codering voor Bluetooth®-streaming met hoge resolutie met volledige audiobandbreedte en een bereik van 70 m; de geïntegreerde TrueWireless Stereo ™ -technologie maakt draadloze stereoweergave mogelijk met twee systemen die tot 40 meter uit elkaar kunnen worden geplaatst.

Hoogwaardig aluminium

Het onmiskenbare driedelige kolomsysteem MAUI® P900 is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een meerlaagse elastische frontbekleding en is in seconden en zonder kabels opgebouwd met behulp van speciaal ontwikkelde multipin-connectoren. Het minimalistische aansluitpaneel biedt volumeregelaars voor het systeem en de subwoofer, twee XLR-aansluitingen voor stereo-ingang en twee XLR-uitgangen voor een bekabelde stereoconfiguratie van twee systemen. Uniek in zijn heldere optiek en uitstekende audiokwaliteit, de MAUI® P900 is verkrijgbaar in Cocoon White, Platinum Grey of Graphite Black voor elegante integratie in praktisch elke omgeving. Voor eenvoudig transport en bescherming van het systeem zijn gewatteerde draagtassen voor de kolom en subwoofer en een speciaal voor de MAUI® P900 ontworpen flightcase verkrijgbaar als accessoires.

https://www.maui900.ld-systems.com

Lees voortgang

Delen met anderen