LD Systems presenteert de MAUI G3-serie

LD Systems presenteert de MAUI G3-serie

LD Systems presenteert de nieuwe MAUI G3-serie. Met de geavanceerde MAUI-generatie zet de fabrikant de geluidsstandaard voor compacte zuil-PA-systemen en biedt DJ‘s, singer-songwriters en kleine bands een doordacht concept van geluid, design, technologie en bediening. De nieuwe MAUI G3-serie omvat binnenkort de modellen MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 voor live-podia en in clubs, maar ook voor bruiloften en bedrijfsevenementen.

Met de MAUI G3-serie kunnen LD-systemen sterkere punten van MAUI gebruiken: de MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 hebben ook een overkoppeling van het volledige bereik met wisselende bas- en hoefdrums en maken een snel en eenvoudig transport mogelijk.

De MAUI G3-serie is gebaseerd op een volledig geassembleerde subwoofer met vier basreflexpoorten en een vergroot luidsprekerchassis, inclusief een geïntegreerde versterker. Met een vermogen van 1.030 W RMS (2.060 W piek) voor de MAUI 28 G3 en 730 W RMS (1.460 W piek) voor de MAUI 11 G3, levert het kolom PA-systeem een ​​groots, krachtig en nauwkeurig geluid in elke toepassing. Of het nu gaat om hoofd-PA voor optredens, als geluidssysteem voor mobiele DJ’s of als geluidssysteem in de handen van eventtechnici bij bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Uitgerust met een 12” woofer (MAUI 28 G3) of twee 8” woofers (MAUI 11 G3) en de nieuwste DynX® DSP generatie heeft de subwoofer de beste en meest vervormingsvrije afspeelmogelijkheden maximaal volume tot 37 Hz ( MAUI 28 G3) of 39 Hz (MAUI 11 G3). Bij gebruik van een tweede subwoofer kan het basbereik met een druk op de knop in cardioïde configuratie worden bediend (preset).

De twee aluminium zuilelementen ontworpen in cardioïde speakers zorgen voor gecontroleerde lage middentonen voor en demping tot 18 dB achter. Met 12 (MAUI 28 G3) of 6 (MAUI 11 G3) 3,5″ midrange speakers zorgen de twee schuine connectoren die de twee 1″ tweeters verbinden bij de MAUI G3 modellen voor een gelijkmatige geluidsverdeling met constante horizontale uitstraling ( 120° x 30°) . Bovendien wordt de BEM-geoptimaliseerde golfbaan getransporteerd naar hogere frequenties in het publiek van de achtste klasse.

Dankzij Bluetooth 5.0 en AAC-codering met de MAUI G3 met een mogelijk geluidssysteem voor kabelloos gebruik van achterliggende muziek, achtergronden en andere inhoud. Ook het transport is als vanouds eenvoudig, terwijl de verbeterde, onzichtbare verbindingen tussen de elementen zorgen voor meer stabiliteit tijdens de montage.

De nieuwe LD Systems MAUI G3-serie is nu beschikbaar.

#LDSystems #YourSoundOurMission #ProAudio #EventTech #ExperienceEventTech

Verdere informatie:

ld-systems.com/maui-g3-serie

adamhall. com

blog.adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen