LD Systems presenteert MAUI 44 G2 in witte kleurversie

LD Systems presenteert MAUI 44 G2 in witte kleurversie

Met de MAUI 44 G2, geïntroduceerd in 2020, heeft LD Systems de MAUI-serie permanent verankerd in de professionele geluidsversterkingssector. Sindsdien heeft het krachtigste zuil-PA-systeem van de Duitse fabrikant mondiaal zijn veelzijdigheid bewezen in clubs, op festivals en op bedrijfsevenementen. Nu breidt LD Systems opnieuw de toepassingsmogelijkheden van de MAUI 44 G2 uit – en is verheugd om de kolom PA in een witte kleurversie te lanceren.

Met de witte versie van de MAUI 44 G2 reageert LD Systems op talloze verzoeken van MAUI-gebruikers over de hele wereld. Technisch identiek aan de zwarte versie, integreert de witte MAUI 44 G2 naadloos in moderne en open visuele instellingen – van bruiloften tot zakelijke evenementen en meer. “We hebben keer op keer vragen en foto’s ontvangen van MAUI-gebruikers die om een ​​witte MAUI 44 G2 vroegen of ons lieten zien hoe ze hun eigen zwarte MAUI-systeem zelf hebben omgebouwd met een aangepaste verfbeurt”, legt Baptiste Languille, Senior Global uit. Brand Marketing Manager LD Systems. “Voor al deze klanten en gebruikers is de grootste MAUI nu verkrijgbaar in het wit.”

MAUI 44 G2

De MAUI 44 G2 biedt 1.500 watt totaal vermogen (RMS) met een frequentierespons van 37 Hz tot 20 kHz en een geluidsdruk van 132 dB (piek). Met zijn geluidskarakteristieken en veelzijdige functies wordt de compacte zuil PA aanbevolen voor verhuurbedrijven, muzikanten, kleine clubs en straatfestivals, maar ook voor vaste installaties. Naast de cardioïde kenmerken van de kolomelementen, kunnen gebruikers ook profiteren van een cardioïde werking in het basbereik met behulp van een extra subwoofer. In Bluetooth-modus biedt de MAUI 44 G2 audioweergave met volledige bandbreedte en hoge resolutie dankzij aptX- en AAC-codering – en door twee MAUI 44 G2’s te combineren, kan zelfs een draadloos stereosysteem worden geconfigureerd via TrueWireless Stereo-technologie.

#LDSystems #YourSoundOurMission #ProAudio #EventTech #ExperienceEventTech

Meer informatie:

ld-systems.com/mauiseries

adamhall.com
blog.adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen