LG lanceert One:Quick Series om hybride werken eenvoudiger te maken

LG lanceert One:Quick Series om hybride werken eenvoudiger te maken

LG Electronics (LG) lanceert LG One:Quick Series. Dit is een toegewijde display-oplossing die ruimte biedt voor een geheel nieuwe categorie binnen beeldschermen. LG One:Quick Series is namelijk ontwikkeld als reactie op de nieuwe manieren waarop mensen werken. Het display verandert de manier waarop individuen, collega’s en teams communiceren in de nieuwe realiteit van werken op afstand. De LG One:Quick Series bestaat uit One:Quick Works (model 55CT5WJ), One:Quick Flex (model 43HT3WJ) en One:Quick Share (model SC-00DA).

One:Quick Works is een geavanceerd 55-inch 4K UHD-beeldscherm voor videoconferenties en een veelzijdige productiviteitstool. Deze is geschikt voor verschillende werkplekomgevingen, zoals een vergaderruimte. One:Quick Flex, met een 43-inch 4K UHD-touchscreen, is ontworpen met een verplaatsbare standaard voor flexibel gebruik in alle soorten bedrijfsomgevingen. Beide modellen zijn gebaseerd op het Windows-platform en zijn compatibel met een enorme bibliotheek aan toepassingen voor videoconferenties en samenwerkingstools. Eenmaal gekoppeld met One:Quick Share, kunnen gebruikers hun laptops gemakkelijk en snel draadloos verbinden met compatibele LG digital signage-producten.

One:Quick Works voor maximale productiviteit
Als welkome aanvulling op elke vergaderruimte levert LG One:Quick Works naadloze, interactieve communicatie voor soepele en productieve kantoorvergaderingen. Deze alles-in-één-oplossing, en winnaar van Red Dot Award 2021 én iF Design Award 2021, beschikt over een ingebouwde Windows-pc, haarscherpe 4K UHD-camera, microfoon, luidspreker en digitaal whiteboard. Naast LG’s ingebouwde oplossing voor videoconferenties – One:Quick Remote Meeting – kunnen gebruikers snelkoppelingen inzetten. Zo kunnen ze moeiteloos populaire videoconferentie- en samenwerkingsapps, zoals Teams, Webex en Zoom, installeren om de productiviteit onmiddellijk te verhogen. De high-gain microfoon is effectief in het duidelijk vastleggen van stemmen tot op zes meter afstand, met minimaal achtergrondgeluid. Dit terwijl de camera met een resolutie van 3.840 x 2.160 automatisch de individuele spreker volgt en scherpstelt. Zowel de camera als de microfoon kunnen eenvoudig worden uitgeschakeld voor maximale privacy en gemoedsrust.

One:Quick Works biedt ook gebruiksvriendelijke beheer- en controlefuncties. De One:Quick Remote Meeting-videoconferentietoepassing van LG is kant-en-klaar en is de eerste zes maanden gratis. De tool werkt feilloos samen met One:Quick Works om documenten in verschillende formaten te delen, real-time interactieve aanpassingen uit te voeren en automatisch te detecteren wie er aan het woord is.

One:Quick Flex voor ultieme veelzijdigheid
LG One:Quick Flex is ontworpen voor een brede en zakelijke inzetbaarheid, zoals vergaderingen in kleine groepen, één-op-één gesprekken en groepspresentaties. Ook is het display een uitstekende optie voor ziekenhuizen, scholen en locaties waar mensen werken, leren of op afstand met andere partijen praten. Met een videocamera die een breed gezichtsveld van 88 graden vastlegt, roteert het beeld om zowel in landschaps- als portretmodus te werken. Daarnaast biedt het scherm een gesplitste weergavemodus voor eenvoudiger multitasken. Een microfoon en camera, intuïtieve interface, full-touch penondersteuning en whiteboardfunctionaliteit maken het pakket compleet. One:Quick Flex kan op een verplaatsbare standaard worden gemonteerd voor eenvoudig transport tussen verschillende (vergader)ruimtes.

One:Quick Share voor het draadloos delen van een scherm
Met LG One:Quick Share kunnen gebruikers moeiteloos hun laptopschermen delen met compatibele LG digital signage-modellen. Na het eenvoudige verbindingsproces kunnen gebruikers hun pc-scherm delen door simpelweg op de knop op de One:Quick Share USB-dongel te drukken. Het wisselen van bronapparaat is net zo eenvoudig, met maximaal vier bronnen die tegelijkertijd verbinding kunnen maken met LG digital signage-producten. En met One:Quick Share kunnen aanpassingen van aangesloten LG signage-producten, zoals volume, beeldmodus en schermhelderheid, worden uitgevoerd zonder een afstandsbediening.

“Als marktleider in het ontwikkelen van bedrijfsoplossingen, streeft LG er altijd naar om doordacht te ontwerpen. Zo leveren we technologisch geavanceerde producten die het werk productiever én gemakkelijker maken”, zegt Patrick Bouwman, Sales Director LG Electronics Benelux bij Business Solutions. “Onze nieuwe One:Quick Series komt voort uit die veranderde noodzaak. Een die ons dwong buiten de gebaande paden te denken. Door onze klanten nieuwe manieren te bieden om met elkaar te communiceren en zaken te doen, hopen we dat ze een betere balans kunnen vinden tussen werk en privé.”

LG’s nieuwste collectie geavanceerde beeldschermoplossingen is ontworpen om een ​​intuïtieve ervaring te bieden die de productiviteit en samenwerking verbeteren. Zo brengen ze kantoorcommunicatie naar een geheel nieuw niveau van gemak. De LG One:Quick Series is vanaf deze maand verkrijgbaar in Korea waarna belangrijke markten in Noord-Amerika, Europa en Azië volgen. De nieuwste collectie oplossingen is vanaf december leverbaar in Nederland.

Lees voortgang

Delen met anderen