LightJockey – het einde van een tijdperk

LightJockey – het einde van een tijdperk

LightJockey van Elation Professional is een van de langst beschikbare softwareoplossingen voor lichtregeling op de markt. Nu, na meer dan twee decennia van service en met tienduizenden systemen op de markt, is het tijd voor LightJockey om gracieus met pensioen te gaan.

Omdat doorlopende beveiligingswijzigingen in Windows ervoor zorgen dat LightJockey niet betrouwbaar functioneert, werd besloten om de software voor lichtregeling uit te faseren met de release van Windows 11 in oktober. De laatste LightJockey-kit is verkocht en deze iconische software – het startpunt voor veel professionals in de business – zal niet meer evolueren.

Eenvoudig overstappen

De overstap naar een nieuwe en moderne softwareoplossing is echter eenvoudig. LightJockey USB DMX-hardware wordt erkend door ONYX, het innovatieve en eenvoudig te bedienen platform voor lichtregeling van Obsidian Control Systems.

Plug-and-play-stuurprogramma’s ontgrendelen elk van de apparaten voor de ONYX NOVA-licentie, die vier universums van DMX-, Art-Net- of sACN-ondersteuning biedt. Download eenvoudig ONYX, sluit de LightJockey DMX-adapter aan en geniet van onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Trainingsvideo’s

Obsidian biedt een groot aantal online trainingsvideo’s om professionals te helpen hun systemen eenvoudig te leren en om te zetten van LightJockey naar ONYX. Vind ze op https://obsidiancontrol.com/training_videos

Ga voor meer informatie over ONYX en Obsidian Control Systems naar https://obsidiancontrol.com/onyx

www.elationlighting.com

Lees voortgang

Delen met anderen