LIVE@HOME van Live Legends: the show must go on!

LIVE@HOME van Live Legends: the show must go on!

Hoe kunnen evenementen in de nieuwe realiteit toch plaatsvinden? Live Legends, de ‘live experiences architects’ uit Abcoude, komt met de oplossing ‘LIVE@HOME’ om ‘legendary live experiences’ in een hybride virtuele setting te creëren en de bezoeker vanuit de huiskamer een real-time beleving mee te geven. Coronaproof, innovatief en met live interactie.

Stay home, experience live

Een energiek online platform die draait om storytelling, waarbij je als publiek ‘live’ aanwezig bent. De mogelijkheden zijn naar wens te customizen. Vanuit een greenscreen kan het event door middel van Virtual Reality overal plaatsvinden: van een lokaal theater, de Amsterdamse grachten tot de Chinese Muur. Bezoekers, sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland kunnen vanuit huis deelnemen. Presentaties die thuis gegeven worden, komen direct zichtbaar op het podium in beeld. Het publiek kan direct vragen stellen, feedback geven en live deelnemen aan Q&A’s en voting polls.

Showelementen

Wat je online wil voorkomen is dat bezoekers vanaf het scherm passief luisteren en wegzappen. Het toevoegen van showelementen (zoals een live performance en special effects) versterkt de merkbeleving. De boodschap beklijft en als merk zet je een onvergetelijk momentum neer.

Meer info LIVE@HOME en Live Legends:

www.liveathome.nl

www.livelegends.com  

LIVE@HOME teaser: https://vimeo.com/411372966

Lees voortgang

Delen met anderen