Loctambule scoort met humorvolle producttutorials

Loctambule scoort met humorvolle producttutorials

Terwijl hij absoluut de ernst van een wereldwijde pandemie niet bagatelliseert, heeft Jacky Fregonese van het Franse licht- en visuele verhuur- en productiebedrijf Loctambule, gevestigd in de buurt van Straatsburg, een glimlach op het gezicht gebracht met een reeks zeer amusante product- en zakelijke tutorials met een schare volgers op sociale media.

Moreel opkrikken

Nu alle evenementen en shows zijn geannuleerd en de industrie is gesloten met de Franse Covid-19-lockdown wilde Jacky iets creatiefs doen om het moreel op te krikken. De Fransman staat bekend onder zijn vrienden – en nu zijn groeiende fanbase – vanwege zijn gekke gevoel voor humor.

Populair

Hij wilde in eerste instantie grappige tutorials starten met producten die Loctambule in de verhuur heeft, waaronder Robe MegaPointes, ESPRITES, BMFL Blades en PixelPATT’s. Naast verlichting biedt het bedrijf LED-schermen en aanverwante infrastructuur en werkt het in verschillende sectoren, van bedrijfspresentaties en ervaringen tot muziekevenementen en festivals. “Ik wilde mensen gewoon aan het lachen maken in deze moeilijke tijd”, merkte Jacky op. “Dat was de eerste motivatie voor de tutorials. Toen werd het allemaal erg populair, tot mijn verbazing!”

Tutorial

Elke tutorial duurt ongeveer 2 tot 3 minuten. Jacky houdt het pittig, afwisselend met gebruikerstips over de producten. En met enorm veel humor. Naast alle Robe-zelfstudies heeft hij ook andere bewegende lichtproducten, consoles en andere nuttige zakelijke onderwerpen behandeld, zoals administratieve tips en zelfs hoe een kantoor of magazijn op de juiste manier schoon te maken, in overeenstemming met aanvullende Covid-19-voorschriften die op komst zijn.

Benieuwd naar de video’s? https://fr-fr.facebook.com/robelighting.france/

Foto is eigendom van Loctambule

Lees voortgang

Delen met anderen