Lutz Rathmann neemt de Managed Technology Area over bij Riedel

Lutz Rathmann neemt de Managed Technology Area over bij Riedel

Vanaf 1 juni zal Riedel Communications een sleutelpositie in het management bekleden en Lutz Rathmann benoemen tot directeur van de top van de divisie Managed Technology. In deze rol wordt Rathmann ook lid van het managementteam van de Riedel Group.

De afgestudeerde ingenieur – meest recentelijk CEO bij APS, een toonaangevend bureau op het gebied van auto-evenementen – bekleedde eerder verschillende managementfuncties bij Riedel, waaronder plaatsvervangend hoofd van Global Events. Rathmann volgt Kai Houben op, die na meer dan 25 jaar in verschillende functies bij Riedel is overgestapt op het management van Wige SOLUTIONS, een mediabedrijf dat vooral bekend is in de autosport.

Denktank

“Ik ben erg blij dat Lutz bij ons terugkeert – met hem hebben we een zeer ervaren en sterke opvolger die het Riedel-gen in zich heeft. Met zijn buitengewone flair voor innovaties zal hij Riedel extra impulsen geven bij het realiseren van evenementen en sportproducties van de toekomst”, aldus Thomas Riedel, oprichter en CEO van Riedel. “Tegelijkertijd is het belangrijk voor mij om mijn grote waardering uit te spreken voor Houben en hem uit de grond van mijn hart te bedanken voor zijn vele jaren van succesvol werk – hij heeft van de lokale verhuuractiviteiten een wereldwijde denktank gemaakt. Ik heb er alle vertrouwen dat Riedel dit met Rathmann met succes kan voortzetten.”

Oplossingsportfolio

Naast het uitbreiden van nieuwe strategische bedrijfsgebieden en samenwerkingen, omvatten de taken van Rathmann ook de verdere ontwikkeling van het oplossingsportfolio. “Het voelt heel goed om terug te keren bij de familie Riedel. Innovatie is een houding binnen dit bedrijf, de afdeling managed technology is uniek”, aldus Rathmann. “Ik kijk er naar uit om dit succesverhaal samen met dit sterke team vol passie en ervaring en leidende beheerde technologie voort te zetten in een duurzame toekomst.”

Lees voortgang

Delen met anderen