Maak kennis met de Kino Flo MIMIK 120

Maak kennis met de Kino Flo MIMIK 120

De Kino Flo MIMIK 120 is een op videobeelden gebaseerd videoverlichtingsarmatuur die video-inhoud weerspiegelt terwijl een hoger toon- en kleurweergavebereik wordt toegepast. De MIMIK levert een grotere spectrale bandbreedte en natuurgetrouwe cinematische kleuren bij het verlichten van talent en decorelementen in virtuele productieomgevingen.

De MIMIK kan ook worden ingezet als verlichtingsbron in de studio bij het reproduceren van het licht welke op een (buiten) locatie is geschoten, wat veel tijd scheelt op set voor de Gaffer of DoP van dienst maar ook in de nabewerking.

Om deze redenen wordt de MIMIK 120 al ingezet bij verhuurbedrijven in Europa (ook in Nederland) en bij zelfstandige Gaffers.

De gepatenteerde Kino Flo technologie vertaalt een inkomend RGB videosignaal in vijf individuele emitters (warm wit, koel wit, rood, groen en blauw), waardoor gesynchroniseerde voorgrondverlichting wordt gegenereerd die het uiterste realisme creëert op (virtuele) sets.

De MIMIK zit in een lichtgewicht frame van koolstofvezel en kan gemakkelijk aangepast worden aan de configuraties op de set. De MIMIK wordt aangestuurd door de Megapixel VR HELIOS LED-processor en breidt de real-time en post-productie mogelijkheden uit door 10.000 NITS te leveren, samen met de mogelijkheid om tot 900 beelden per seconde te draaien en maar liefst 30 Alpha kanalen te bieden bij 30 beelden per seconde.

De MIMIK 120 is een revolutionaire, op full spectrum LED-beeld gebaseerde Kino Flo lichtingsoplossing en maakt latentievrije synchronisatie met een LED-volume mogelijk, samen met de veelzijdigheid van optionele bediening vanaf een lichttafel.

Lees voortgang

Delen met anderen