Martin MAC Aura PXL

Martin MAC Aura PXL

De Martin MAC Aura PXL is dé nieuwe toevoeging aan de premium Martin wash lijn met Aura technologie. De PXL is groter en feller dan de MAC Aura. Daarnaast heeft de PXL een aanzienlijk hogere intensiteit, strakkere lichtbundel, een kleinere kop en een minder drukke lenslook in vergelijking met de MAC Quantum Wash. De grotere ‘bubbels’ van de MAC Aura PXL zorgen voor een aantrekkelijkere uitstraling en prachtig brede projectie. Dit armatuur is ook de eerste wash op de markt met individueel aanstuurbare pixels voor zowel de main, als de Aura pixels met volledige controle via DMX, Art-Net en sACN, evenals met Martin’s eigen creatieve P3-videoprotocol. Het compacte formaat en het lage gewicht, de vertrouwde Martin-bouwkwaliteit en uitgebreide functieset maken de MAC Aura PXL ideaal voor verhuurbedrijven en lichtontwerpers die werken in concerten / touring, tv-shows, corporate en andere high-end toepassingen.

  • True Wash Light Workhorse – Een smalle en scherpe beam tot een mooie en egale wash, beiden verpakt in een compacte en lichtgewicht behuizing. De MAC Aura PXL is geschikt voor iedere toepassing.

  • Bright, Vibrant Colors – Met RGBW kleurenmenging worden levendige kleuren geproduceerd, gecombineerd met een helderheid die voorheen alleen door veel grotere armaturen werd bereikt. Het gekalibreerde systeem blinkt tevens uit in subtiele pastellen en wittinten.
  • Built For Pixel Mapping Zowel de 19 main pixels, als de 141 Aura pixels zijn individueel aanstuurbaar en komen met solid-state kleurenmenging met snelle en accurate kleur en intensiteit respons. Hierdoor is de MAC Aura PXL dé ideale keuze voor pixel-mapping. Het kleurenpallet kan aangepast worden aan andere P3 gestuurde armaturen.
  • P3 Incorporated – Naast DMX, Art-Net en sACN kan het armatuur ook aangestuurd worden door Martin’s  eigen P3 protocol voor setup en programmering. Hierdoor kan een volledige set samenhangende content tonen die samensmelt met video content. Ook kan naadloos gemixt worden tussen lichtprogrammering en media input door gebruik te maken van het P3 mix kanaal.
  • Silent Operation – Met zijn geavanceerd, geluidsarme koelsysteem is de MAC Aura PXL absoluut fluisterstil en geschikt voor de meest kritische en geluidsgevoelige omgevingen.
  • Open Source – De MAC Aura PXL accepteert alle, in de industrie geaccepteerde, input bronnen. Alle functies kunnen aangestuurd worden via DMX-512, Art-Net, sACN en Martin´s eigen P3 protocol. Hierdoor is maximale veelzijdigheid gegarandeerd.
Lees voortgang

Delen met anderen