Maverick Storm van CHAUVET Professional brengt IP65 Moving Heads naar het volgende niveau

Maverick Storm van CHAUVET Professional brengt IP65 Moving Heads naar het volgende niveau

Er zijn ‘meer stormen aan de horizon’ bij CHAUVET Professional. Dat is goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in lichtshows en evenementen. In overeenstemming met zijn toewijding om oplossingen voor alle weersomstandigheden aan te bieden, heeft het bedrijf een nieuwe generatie moving heads met IP65-classificatie aangekondigd: de Maverick Storm 2 BeamWash, Maverick Storm 4 Profile en Maverick Storm 2 Profile. Maverick Storm 2 BeamWash is de eerste die beschikbaar is, en zijn intens heldere en extreme veelzijdigheid maakt hem krachtig genoeg om uit te blinken in zelfs de grootste stadion- en amfitheatertoepassingen.

Hoger niveau

“Ons bedrijf heeft onze toewijding aan het ontwikkelen van IP65-oplossingen – die opvallen door veel meer dan alleen weerbestendig te zijn – vergroot, inclusief onze Maverick Storm-serie”, aldus Albert Chauvet, CEO van Chauvet. “Met het toonaangevende gewicht en de veelzijdigheid van de nieuwe Maverick Storm 2 BeamWash hebben we deze categorie naar een hoger niveau getild.”

Creatieve opties

Naast de opvallend heldere output van bijna 10.000 lumen, biedt de nieuwe armatuur, met 19 RGBW-leds van 50 watt in de middelste pixelarray en een buitenste ring van RGB-leds van 0,2 watt, een groot aantal functies die een breed scala aan creatieve opties, allemaal in een robuust, betrouwbaar pakket met een toonaangevend gewicht van minder dan 40 lbs.

De Maverick Storm 2 BeamWash verlicht de nachtelijke hemel dankzij de output en een zoombereik dat tot 3,6 graden gaat voor zeer strakke luchtstralen. Wanneer brede washes nodig zijn, gaat het zoombereik tot maar liefst 53,4 graden.

De veelzijdigheid van het armatuur wordt vergroot door de pixel toewijsbare 12-zone RGB LED-buitenring die individuele pixelcontrole biedt. De buitenste ring is onder een stealth-filter geplaatst, waardoor het gemakkelijker is om deze lamp in een breed scala aan ontwerpen op te nemen. Ingebouwde voorgrond- en achtergrond-LED-macro’s vergemakkelijken het creëren van pixelmap-effecten.

Ultravloeiende fades

De Maverick Storm 2 BeamWash onderscheidt zich ook door de ultravloeiende fades, het resultaat van de 16-bits dimming en zes verschillende dimmodi. Bovendien openen het door de gebruiker selecteerbare 7.500k gekalibreerde wit van het armatuur en de zeer snelle pan- en tiltbewegingen de deur naar meer creatieve mogelijkheden, terwijl eenvoudige en complexe DMX-kanaalprofielen het uiterlijk gemakkelijker maken.

“Ons team heeft ijverig aan dit armatuur gewerkt”, zei Chauvet. “We geloven in de toekomst van IP65-geclassificeerde armaturen en met de Maverick Strom 2 BeamWash hebben we een grote stap in die richting gezet.”

Lees voortgang

Delen met anderen