MECC Maastricht en Mansveld Expotech (MX) verlengen samenwerking

MECC Maastricht en Mansveld Expotech (MX) verlengen samenwerking

MECC Maastricht en Mansveld Expotech (MX) tekenen een nieuw contract. MX is daarmee ook de komende vijf jaar de exclusieve huisinstallateur van MECC Maastricht voor evenementgebonden rigging en elektra.

Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht, geeft aan: “MECC Maastricht is zeer actief in de markt en hanteert zowel qua prijsbeleid als marktbenadering een hybride business model. We gaan met zowel klanten als leveranciers het gesprek aan, op zoek naar wederzijds succes en om tot een tailor-made voorstel te komen. MX biedt een totaalpakket op het gebied van energievoorziening en rigging voor beurzen, evenementen en congressen en heeft veel kennis, kwaliteit en creativiteit in huis. We zijn daarom verheugd te melden dat we de samenwerking met MX in de komende jaren voortzetten.”

Gespecialiseerde speler

Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid.  Vanuit Amsterdam, Utrecht, Eersel, Eindhoven en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten. MX is onderdeel van Mansveld Techniek B.V.

Vertrouwen

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: “We zijn erg blij en trots dat MECC Maastricht weer voor ons heeft gekozen. Hieruit spreekt vertrouwen in ons en ons partnership én in de toekomst, zeker in deze moeilijke tijden. We zijn een gespecialiseerde grote speler op de Nederlandse markt met projecten door heel Europa en zo nu en dan daarbuiten. MECC Maastricht is een toonaangevende organisatie die een centrale positie inneemt in de Euregionale markt die wij graag in onze portfolio hebben. We kijken ernaar uit ook de komende jaren onze expertise in te blijven zetten voor MECC Maastricht. Zowel in de vertrouwde locaties als in het splinternieuwe congrescentrum dat volgende maand geopend wordt.”

Lees voortgang

Delen met anderen