Medewerker L-Acoustics fietst virtueel 2000 kilometer om geld in te zamelen voor Corona

Medewerker L-Acoustics fietst virtueel 2000 kilometer om geld in te zamelen voor Corona

Op 27 april vertrok Tim McCall, verkoopmanager van L-Acoustics, om een ​​ongelooflijke virtuele tour van 2000 km af te leggen van het hoofdkantoor in Marcoussis, Frankrijk, naar de kantoren die bij het bedrijf horen. Hij keert op 11 mei naar Marcoussis terug, op tijd voor wanneer de Franse regering een aantal van de huidige lockdown-beperkingen zal opheffen.

Live-productie hard geraakt

“De live-productie is hard geraakt door Covid-19 en individuen in deze branche nog harder. Dus om te helpen, ga ik fietsen op een trainer (om de strikte Franse lockdown-wetten niet te overtreden)”, zegt Tim. “Mijn virtuele route zal beginnen bij het hoofdkantoor van L-Acoustics in Marcoussis voordat ik doorga naar Keskatel en vervolgens naar het Duitse Wenden. Dan fiets ik naar het hoofdkantoor van L-ISA in Highgate, Londen, voordat ik naar het zuiden ga en terug naar Amboise, Frankrijk. Vandaaruit reis ik terug naar Marcoussis – een tocht van ongeveer 2.000 km en ongeveer 8.000 m klimmen.”

Met het opgehaalde geld hoopt McCall het PSA Welfare & Benevolent-fonds in het VK, Support Act in Australië en SOS en Feed Our Crew in Zuid-Afrika te steunen.

Fiets mee op Zwift

Hij ‘fietst’ op Zwift en dagelijks verslag doen over de kilometers, enz. McCall nodigt je uit om met hem mee te rijden via Zwift-ontmoetingen. Hij verwacht zowel in de ochtend als in de vroege avond Paris Time te rijden. Stuur hem een ​​e-mail op tim.mccall@l-acoustics.com voor meer informatie over hoe je met hem op zwift kunt rijden.

Het initiatief van Tim is voor de industrie als geheel, niet alleen voor de medewerkers van L-Acoustics. Hij wil andere bedrijven aanmoedigen om hun klanten en gebruikers te ondersteunen, van wie de meesten elders geen vangnetten hebben.

Solidariteit

Hij heeft al zijn steun voor de PSA in het VK benadrukt (https://lnkd.in/dr8XMMp); Support Act in Australië (https://give.everydayhero.com/au/cycle-back-2-work) en SOS & Feed Our Crew in Zuid-Afrika (www.backabuddy.co.za/champion/project/feed-our -crew), maar wil ook graag andere goede doelen en organisaties betrekken die de gemeenschap van entertainmenttechnologie wereldwijd kunnen helpen. “Ik hoop dat al mijn vrienden, collega’s, landgenoten en concurrenten in de entertainmentsector dezelfde solidariteit kunnen tonen”, merkt hij op.

#togetherwewin #ourpeople #livesound #touring #cycling

Lees voortgang

Delen met anderen