Microfoons en hoofdtelefoons voor de gepassioneerde muzikant

Microfoons en hoofdtelefoons voor de gepassioneerde muzikant

Waarom zou je in deze eindejaarsperiode de muzikant in je leven niet helpen om zijn kunsten verder te ontplooien? Sennheiser heeft de perfecte geschenken voor live optredens, streaming en opnames.

MK 4
Met de typische warmte van een studio-condensatormicrofoon is de MK 4 een schitterende allrounder voor opnames van vocals en instrumenten. Maar hij is ook geweldig op een live podium, bijvoorbeeld op gitaarversterkers. Hij levert een fantastisch geluid, en blijft tegelijk een betaalbare keuze.

MD 421-II
De cardioïde MD 421 is een van de bekendste microfoons ter wereld. Zijn volle sound en bass-control in vijf stappen maken van hem een voortreffelijke keuze voor de meeste instrumenten, maar ook voor groepszang en broadcasting- audio.

MD 421-II

e 835
Van outdoor live events tot thuisopnames: de e 835 dynamische cardioïde microfoon is perfect voor alle soorten vocale toepassingen en is een degelijke keuze voor performers.

e 935
De e 935 cardioïde zangmicrofoon voor podia is ontworpen om onder druk te presteren. Hij geeft je vocals steeds alle ruimte op een luidruchtig podium en plaatst ze zuiver buiten de mix.

XSW-D Pedalboard Set
Met de Sennheiser XSW-D Pedalboard Set wordt draadloos gaan kinderspel. Het is zo makkelijk als een gitaarkabel inpluggen, dus zo kan jij je concentreren op het allerbelangrijkste – jouw performance.

XSW IEM
De XSW IEM is een complete starterset voor in-ear monitoring en omvat alles wat je nodig hebt om eenvoudig te kunnen beginnen met persoonlijke monitoring – zodat jij kunt focussen op je speelkwaliteit.

HD 25
Geweldig geluid, super robuust en lichtgewicht! De iconische HD 25 is een van de meestgebruikte hoofdtelefoons onder dj’s en andere audioprofessionals.

HD 200 PRO

Sennheisers instapper op het vlak van gesloten, ooromsluitende hoofdtelefoons biedt een krachtig geluid voor studiomonitoring – of wanneer je naar je favoriete deuntjes luistert. ​

HD 280 PRO
De HD 280 PRO monitoringhoofdtelefoon met gesloten oorschelpen biedt een extreem robuuste constructie gecombineerd met de geluidskwaliteit, het modulaire design en de isolatie die je nodig hebt om op je mix te focussen.

HD 300 PRO
De HD 300 PRO met gesloten oorschelpen werd gemodelleerd naar de legendarische HD 250 Linear-hoofdtelefoon en levert een neutraal geluid van hoge resolutie, met dezelfde precisie die jij ook voor je productie aan de dag legt. Zijn geluidspatroon blijft subtiel en precies bij elke toepassing.

HD 400 PRO
Why not upgrade your studio monitoring with the HD 400 PRO? Thanks to their angled Waarom zou je je studiomonitoring niet upgraden met de HD 400 PRO? Dankzij de schuine transducers biedt deze hoofdtelefoon met open oorschelpen een natuurlijke en accurate luisterervaring met een breed en transparant geluidsbeeld.

Prijzen

MK 4: EUR 299; MKS 4: EUR 99
​MD 421-II: EUR 399
​e 835: EUR 99
​e 935: EUR 199
​XSW-D Pedalboard Set: EUR 379
​XSW IEM: EUR 599
​HD 25: EUR 149
​HD 200 PRO: EUR 69
​HD 280 PRO: EUR 99
​HD 300 PRO: EUR 199
​HD 400 PRO: EUR 249
Alle prijzen zijn aanbevolen verkoopprijzen incl. btw.

Foto: Jaclyn Slimm

Lees voortgang

Delen met anderen