NAB 2022: Lawo’s HOME Run in AWS Cloud

NAB 2022: Lawo’s HOME Run in AWS Cloud

Lawo’s IP-infrastructuurbeheerplatform, HOME, dat in april 2021 is voltooid, is het afgelopen jaar met succes in meer dan 60 installaties over de hele wereld, inclusief op redundante serverclusters en single-leg-systemen op de embedded CPU’s.

De architectuur van HOME is volledig gebaseerd op gecontaineriseerde microservices en daarom native cloud-compatibel. “De volgende evolutionaire stap zou altijd in de cloud gehoste HOME-systemen zijn”, legt Axel Kern, Lawo’s Senior Director Cloud and Infrastructure Solutions uit. “En cloudgebruik is nu een realiteit voor de HOME-gemeenschap.”

Op NAB-stand C6932 demonstreerde Lawo tijdens een live technologiepreview dat HOME draait op AWS, waarbij video en audioapparatuur op afstand wordt bediend in de Britse kantoren van Lawo via gebruikersinterfaces die rechtstreeks vanaf de beursvloer worden bediend.

NAB-bezoekers waren welkom om de live demo bij te wonen en de laatste ontwikkelingen van het HOME-platform te ontdekken. Het is met grote trots dat Lawo kan aankondigen dat Merging Technologies de eerste native derde partij HOME burger is. “De deuren van HOME staan ​​wagenwijd open”, zegt Andreas Hilmer van Lawo.

Degenen die niet in de gelegenheid waren om Lawo’s eenvoudige lanceringsevenement voor het Hyper-Density Hyper-Density SDI/IP-conversie- en routeringsplatform bij te wonen, worden uitgenodigd om de herhaling te bekijken op https://lawo.online/next22.

Lees voortgang

Delen met anderen