NEP Group lanceert mobiele teststraat

NEP Group lanceert mobiele teststraat

Nadat we vier maanden ervaring op hebben gedaan met onze eigen COVID-19 teststraat op het Media Park, presenteert NEP Group nu de NEP teststraat op locatie!

De mobiele teststraat

Met deze mobiele variant kunnen we nu ook op locaties buiten het Media Park  op grote schaal en snelheid, een beeld vormen van de stand van zaken voor wat betreft eventuele COVID-19 (C-19) besmettingen. Deze oplossing vervangt de huidige PCR testen niet, maar is een aanvullend middel.

Medische professionals en administratief toezicht

Aan de testprocedure zijn zeer strenge medische eisen verbonden. Er komt veel bij kijken zoals personeel maar ook het correct verwerken van: de testen, de resultaten, medisch afval etc.. We merken dat er daarom in de markt behoefte is aan een all inclusive oplossing. Een all inclusive oplossing die de testprocedure, inclusief huisvesting, volledig uit handen neemt. Door deze oplossing aan te bieden aan onze opdrachtgevers willen we onze kennis en ervaring inzetten om meer rust op de productie of een event te realiseren.

Enkele specificaties:

Deze mobiele test unit heeft een maximale capaciteit van 288 testen per dag en kan op elke locatie worden ingezet, zolang er maar stroom is. We blijven innoveren: momenteel wordt gewerkt aan een versie die tot 700 testen per dag kan verwerken.

Lees voortgang

Delen met anderen