Niehoff High Tech Sound & Light groothandel Biamp

Niehoff High Tech Sound & Light groothandel Biamp

Niehoff High Tech Sound & Light is groothandel voor Biamp in Nederland. Het Amerikaanse Biamp is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatieve netwerksystemen die de meest geavanceerde AV-installaties ter wereld aansturen. Het bedrijf staat bekend om haar uiterst stabiele oplossingen en uitzonderlijke klantenservice.

Biamp assortiment

Het bekroonde Biamp assortiment omvat oplossingen als: het Tesira mediasysteem voor digitale audio- en videonetwerken, Devio samenwerkingstool voor de moderne werkplek, Nexia digitale signaalprocessors, Vocia netwerkadres- en evacuatiesysteem en Cambridge soundmasking oplossingen.

Perfecte weergave

Afgelopen zomer zijn Apart Audio en Community Professional geacquireerd en dragen deze merken bij aan de perfecte weergave van audio in boardrooms, conferentieruimtes, huddle rooms, podia, rechtszalen, ziekenhuizen, universiteiten, winkels, horeca en multifunctionele ruimtes en gebouwen.

Groothandel

Gerard Niehoff is eigenaar van Niehoff High Tech Sound & Light: “Dat wij nu de kans krijgen om Biamp als groothandel te verdelen in Nederland is een fantastische kans. Met zulke stabiele DSP’s, audiodistributie en state-of-the art audiovisuele middelen kunnen wij onze klanten heel veel meerwaarde bieden. Inmiddels hebben wij met Pascal Aerts geïnvesteerd in een Biamp Support Engineer, zodat we Biamp als groothandel maximaal kunnen ondersteunen.”

Lees voortgang

Delen met anderen