Nieuw opblaasbaar concept creëert meer flexibiliteit bij het organiseren van evenementen

Nieuw opblaasbaar concept creëert meer flexibiliteit bij het organiseren van evenementen

Het bedrijf QuickSpace BV heeft een reeks innovatieve opblaasbare room-in-room-oplossingen ontwikkeld waarmee organisatoren van evenementen snel, flexibel en op milieuvriendelijke wijze workshopruimten en interieurs voor evenementenhallen kunnen creëren.

Onzekerheden

Hoewel de situatie in de evenementensector langzaam verbetert, worden organisatoren nog steeds geconfronteerd met veel onzekerheden rondom hun evenementen. Vragen als “Hoeveel bezoekers zullen er uiteindelijk komen?”, of “Krijgen we weer een lockdown?” zijn nog steeds onbeantwoord.

Om deze onzekerheid tegen te gaan, biedt het bedrijf QuickSpace BV organisatoren van evenementen een nieuwe en flexibele manier om evenementen vorm te geven. Met het modulaire opblaasbare ontwerp kunnen aparte ruimtes, wanden en bijvoorbeeld podia worden gecreëerd in een zeer korte tijd en met nauwelijks voorbereidingstijd en geen investeringen vooraf.

Flexibel

Oprichter Viktor Nijenhuis zegt: “Sinds de coronacrisis zien we een nog grotere trend naar kleinere en flexibeler georganiseerde evenementen die beter met de huidige onzekere omstandigheden kunnen omgaan.”

Met behulp van inflatable design hoeven organisatoren geen investeringen vooraf te doen in de inrichting van de hal, workshopruimten, enz. Als evenementen worden afgelast of anders moeten worden opgezet vanwege Corona, kan het ontwerp gemakkelijk en snel worden aangepast aan de nieuwe situatie, zonder extra kosten, zelfs binnen 24 uur voor het evenement.

QuickSpace inflatable design speelt ook in op het toenemende bewustzijn van duurzaamheid bij organisatie van evenementen. Viktor Nijenhuis: “Met onze opblaasbare ruimtes en wanden creëren we geen afval. Bovendien worden onze producten na elk evenement op een milieuvriendelijke manier volledig gereinigd en zijn ze zeer licht, wat de CO2-uitstoot tijdens het transport sterk vermindert.”

Lees voortgang

Delen met anderen