Nieuwe catalogus V7.3 van Sommer Cable

Nieuwe catalogus V7.3 van Sommer Cable

Sommer Cables bij de meter… toont de kabelfabrikant in zijn nieuwe Speciale catalogus V7.3 gericht op het onlangs toegevoegde assortiment van meterproducten. Hier vindt u veel nieuwe kabels voor de audio-, video-, netwerk- en mediatechniek in de bewezen ‘zorgeloze kwaliteit’ van Sommer.

Daarbij werd vooral rekening gehouden met de in 2017 van kracht geworden Verordening betreffende bouwproducten EU 305/2011 (CPR) voor een voor heel Europa toepasselijke, uniforme indeling in brandklassen voor het veilige ontwerp en de aanleg van uw bouw- en installatieprojecten. De volgens de verordening/CPR gecertificeerde kabels zijn in de catalogus voorzien van een CPR-logo.

Alle nieuwe meterproducten worden gekenmerkt met de NEW-knop of overzichtelijk weergegeven op www.sommercable.com/en/newcables; hier een klein voorproefje:

• het ‘tafelzilver’ met het uitstekende boventoonbereik – microfoonkabel SC-SILVER STAGE + instrument-/gitaarkabel SC-SILVER SPIRIT

• de krachtige allrounder – met aramide versterkte AES/EBU-studiomicrofoonkabel SC-MICRO DUO ARAMID

• de supersterke speaker+DMX-combi – hybride kabel SC-ELEPHANT ROBUST DMX

• de bouwprofessionals voor alle toepassingen – speaker-installatiekabel SC-MERIDIAN CPR + SC-ELEPHANT CPR

• de 12G-video-broadcast-klasse – HD/UHD-kabel SC-VECTOR PLUS 1.3/5.7

• de allrounder incl. audio-, video- en LAN-combikabel SC-TRANIST 3201

• CAT.8 met 40Gbit in B2ca – netwerk-installatiekabel SC-MERCATOR CAT.8.1

Catalogus en online

Gratis catalogusexemplaren in verschillende talen (Duits, Engels, Frans en Spaans) kunnen direct bij het bedrijf worden opgevraagd. Stuur een e-mail naar info@sommercable.com of bel +49 7082 491330. Voor iedereen die de voorkeur geeft aan digitale media, kan de catalogus ook Online Flip-View-versie worden gedownload op https://www.sommercable.com/en/online-catalog. Daar vindt u ook de nog steeds geldige Totale catalogus  V7.1 – inclusief de nieuwe catalogus voor meterproducten – waaronder de overige productgroepen Connectoren, Prefabkabels, complexe, individueel aanpasbare Verdeelsystemen en Actieve componenten.

Lees voortgang

Delen met anderen