Nieuwe catalogus V7.3 van Sommer Cable

Sommer Cables bij de meter… toont de kabelfabrikant in zijn nieuwe Speciale catalogus V7.3 gericht op het onlangs toegevoegde assortiment van meterproducten. Hier vindt u veel nieuwe kabels voor de audio-, video-, netwerk- en mediatechniek in de bewezen ‘zorgeloze kwaliteit’ van Sommer.

Daarbij werd vooral rekening gehouden met de in 2017 van kracht geworden Verordening betreffende bouwproducten EU 305/2011 (CPR) voor een voor heel Europa toepasselijke, uniforme indeling in brandklassen voor het veilige ontwerp en de aanleg van uw bouw- en installatieprojecten. De volgens de verordening/CPR gecertificeerde kabels zijn in de catalogus voorzien van een CPR-logo.

Alle nieuwe meterproducten worden gekenmerkt met de NEW-knop of overzichtelijk weergegeven op www.sommercable.com/en/newcables; hier een klein voorproefje:

• het ‘tafelzilver’ met het uitstekende boventoonbereik – microfoonkabel SC-SILVER STAGE + instrument-/gitaarkabel SC-SILVER SPIRIT

• de krachtige allrounder – met aramide versterkte AES/EBU-studiomicrofoonkabel SC-MICRO DUO ARAMID

• de supersterke speaker+DMX-combi – hybride kabel SC-ELEPHANT ROBUST DMX

• de bouwprofessionals voor alle toepassingen – speaker-installatiekabel SC-MERIDIAN CPR + SC-ELEPHANT CPR

• de 12G-video-broadcast-klasse – HD/UHD-kabel SC-VECTOR PLUS 1.3/5.7

• de allrounder incl. audio-, video- en LAN-combikabel SC-TRANIST 3201

• CAT.8 met 40Gbit in B2ca – netwerk-installatiekabel SC-MERCATOR CAT.8.1

Catalogus en online

Gratis catalogusexemplaren in verschillende talen (Duits, Engels, Frans en Spaans) kunnen direct bij het bedrijf worden opgevraagd. Stuur een e-mail naar info@sommercable.com of bel +49 7082 491330. Voor iedereen die de voorkeur geeft aan digitale media, kan de catalogus ook Online Flip-View-versie worden gedownload op https://www.sommercable.com/en/online-catalog. Daar vindt u ook de nog steeds geldige Totale catalogus  V7.1 – inclusief de nieuwe catalogus voor meterproducten – waaronder de overige productgroepen Connectoren, Prefabkabels, complexe, individueel aanpasbare Verdeelsystemen en Actieve componenten.

Linda