Nieuwe firmware v2.21 voor Infinity Chimp DMX-consoles

Nieuwe firmware v2.21 voor Infinity Chimp DMX-consoles

De nieuwste firmwareversie voor de Infinity Chimp DMX-consoles is nu beschikbaar: versie 2.21. Diverse nieuwe functionaliteiten en bugfixes verbeteren de kwaliteit van het platform opnieuw.

Highlite kondigt de release aan van firmwareversie 2.21 voor de Chimp DMX-consoles, een uitgebreide update die verlichtingsprofessionals voorziet van geavanceerde functies en verbeteringen waarmee ze hun creatieve processen kunnen stroomlijnen. Met een reeks innovatieve functies, bugfixes en uitbreidingen herdefinieert deze update de aansturingsmogelijkheden voor lichtapparatuur.

Chimp v2.21 introduceert de functie Cuelist Pause, waarmee je nóg meer controle krijgt over je lichtcues. Deze functie is eenvoudig op meerdere manieren toegankelijk, zoals via faderknoppen, MIDI, DMX In, Cuelist Commands en Virtual Executors, en voegt zo flexibiliteit toe aan je shows. De nieuwe Tap Speed-functie zorgt voor een revolutie in de manier waarop effecten worden aangestuurd, zodat je effecten moeiteloos kunt synchroniseren. Terwijl effecten synchroon blijven met de globale synchronisatie, wordt hun snelheid nu berekend als een snelheid gebaseerd op 60 BPM, waardoor consistente synchroniciteit wordt gegarandeerd, zelfs binnen cues met verschillende snelheden. De nieuwe firmware introduceert FX Speed Master Settings, waarmee de snelheid van effecten nauwkeurig kan worden ingesteld. Deze instellingen kunnen als absoluut (BPM) of relatief (0-100%) worden geconfigureerd, zodat je het tempo van je effecten moeiteloos kunt regelen.

Chimp firmware versie 2.21 bevat een uitgebreide reeks bugfixes en verbeteringen, waarbij problemen zoals standaard bibliotheekinstellingen, gedrag van multicell fixture patches en nog veel meer worden aangepakt. Deze verbeteringen zorgen voor een vlekkeloze gebruikerservaring en dragen bij aan de betrouwbaarheid van de console.

“We blijven ons inzetten voor innovatieve oplossingen voor de verlichtingsindustrie”, zegt het Chimp-ontwikkelingsteam van Highlite. “Met firmwareversie 2.21 benadrukken we onze toewijding aan innovatie, gebruiksgemak en betrouwbaarheid en bieden we verlichtingsprofessionals een tool die hun creativiteit en prestaties ondersteunt.”

Om te upgraden naar Chimp firmware versie 2.21 en de nieuwe functies te bekijken, kun je de Chimp software-updatefunctie gebruiken of de laatste firmware downloaden van de productpagina’s van de fabrikant.

Lees voortgang

Delen met anderen