Nieuwe generatie UV-verlichting tijdens Elation Coffee Break op 17 september

Nieuwe generatie UV-verlichting tijdens Elation Coffee Break op 17 september

Een van de groeiende trends in entertainmentverlichting is het toegenomen gebruik van UV-licht in allerlei producties. Bezoek ons ​​donderdag 17 september om 11.00 uur (CEST) voor onze volgende Elation Coffee Break, terwijl gastheren Alistair Smyth en Frederik Afif de Prisma ™ -lijn van geavanceerde UV-LED-verlichtingsproducten van Magmatic Atmospheric Effects nader bekijken. 

Kwaliteit

Deze nieuwe generatie IP65-verlichting verandert de kwaliteit van de projectie van UV-licht en maakt het voor ontwerpers en productiehuizen gemakkelijker om UV-licht in hun projecten te implementeren. Omdat Prisma hoogwaardige LED’s van medische kwaliteit gebruikt die UV-licht uitstralen in het 365nm-bereik, wordt er geen zichtbaar licht uitgezonden. Dat betekent dat alleen het UV-reactieve materiaal gloeit en niets anders.

Live uitgezonden

De Elation Coffee Break met een focus op de Prisma-serie UV-lampen wordt live uitgezonden op donderdag 17 september om 11:00 uur CEST op de Facebook-pagina van Elation Europe op www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/. Het is gemakkelijk af te stemmen en er is geen registratie vereist.

De Elation Coffee Break is een online presentatieserie van het Europese kantoor van Elation in Kerkrade, Nederland, waarin enkele van de populairste productseries van het bedrijf van dichtbij worden bekeken. Ga naar www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/ om eerdere webinars van Elation Coffee Break te bekijken.

Lees voortgang

Delen met anderen