Nieuwe microfoon MKE 200 verbetert audio voor camera’s en mobiele apparaten

Nieuwe microfoon MKE 200 verbetert audio voor camera’s en mobiele apparaten

Audiospecialist Sennheiser voegt de nieuwe MKE 200 toe aan zijn portfolio van audio-voor-video-microfoons. De minimicrofoon is ontworpen voor eenvoudig gebruik op de camera met DSLR’s en spiegelloze camera’s, evenals mobiele apparaten, waar hij zorgt voor zuivere en heldere audio en die professionele touch geeft aan videoclips.

“Met de MKE 200 bieden we makers de eerste stap om hun geluid te upgraden”, zegt Tobias von Allwörden, hoofd Portfolio Management – Audio for Video bij Sennheiser. “Verbeterde audio verhoogt de algehele kwaliteit van uw inhoud aanzienlijk. De MKE 200 maakt dit mogelijk door zijn unieke ontwerp dat handling en windgeruis minimaliseert. Bevestig hem gewoon aan de schoenhouder, selecteer de juiste kabel voor je apparaat en je bent klaar om te gaan!”

Directionele, zuivere audio

De MKE 200 heeft een directioneel ontwerp dat het geluid van uw onderwerp vastlegt en ongewenste achtergrondgeluiden onderdrukt. Om het bedieningsgeluid te minimaliseren, is de microfoon uitgerust met een slimme interne shockmount die de capsule akoestisch loskoppelt van de behuizing. Om windgeruis te voorkomen, hebben de ingenieurs van Sennheiser de MKE 200 ontworpen met een geïntegreerde laag beschermend gaas in de behuizing. Deze bescherming wordt verder verbeterd door het meegeleverde harige windscherm te gebruiken bij het filmen buiten.

Een compacte metgezel

De MKE 200 heeft een compact, strak design met een stijlvolle afwerking dankzij een volledig geïntegreerde shockmount en ingebouwd windscherm. Batterijloze werking en een lichtgewicht ontwerp zorgen voor optimale cardanische prestaties.

De MKE 200 verbetert het geluid van camera’s en mobiele apparaten

De MKE 200 wordt compleet geleverd met een harige voorruit, twee vergrendelbare verbindingskabels voor DSLR’s of spiegelloze camera’s (3,5 mm TRS-kabel) en mobiele apparaten (3,5 mm TRRS-kabel) plus een opbergzakje met trekkoord.

De MKE 200 is verkrijgbaar vanaf 1 september en is te koop voor 99 euro MSRP (99,95 euro MAP).

Lees voortgang

Delen met anderen