Nieuwe Panasonic 4k-projector PT-FRQ50 levert vloeiende, gedetailleerde beelden

Nieuwe Panasonic 4k-projector PT-FRQ50 levert vloeiende, gedetailleerde beelden

De PT-FRQ50 projector biedt verbluffende creatieve mogelijkheden met behulp van Panasonic Real-Time Tracking software voor projectiemapping.

Quad Pixel Drive

Panasonic heeft Quad Pixel Drive toegevoegd aan zijn 1-Chip DLP™ SOLID SHINE Laser projectietechnologie om zo de 5.200 lumen PT-FRQ50 projector te creëren die tegemoetkomt aan de behoefte aan ultrahoge detailresolutie in de zakelijke en educatieve markt. In combinatie met de ET-SWR10 Real-Time Tracking Software Development Kit is het mogelijk om met uiterste precisie te projecteren op snel bewegende objecten. De projector, die vloeiende en rijk gedetailleerde 4K-beelden (3840 x 2160) levert en 240Hz/1080p-framerates ondersteunt met een minimale input-to-output latency van minder dan 8ms, is vanaf deze maand verkrijgbaar.

Details

De Panasonic PT-FRQ50 projector is ontworpen voor wanneer details er echt toe doen. Quad Pixel Drive, de pixel-quadrupling technologie van Panasonic, produceert buitengewone 4K-beelden die hun natuurlijke scherpte en helderheid behouden. De snelle 240Hz-verwerking en de smalle DMD-openingsverhouding zorgen voor een indrukwekkend realistisch gevoel, waarbij de fijnste details en texturen worden weergegeven in vloeiende, rastervrije beelden. Nauwkeurige kleuren voor een natuurgetrouwe weergave worden geproduceerd met behulp van Panasonic’s Rich Colour Enhancer-technologie.

Veelzijdige 2.0x zoomlens

De veelzijdige 2.0x zoomlens maakt grote beeldformaten in kleine ruimten mogelijk met flexibele throw-afstanden. In combinatie met een brede V/H Lens Shift (V: +71%, -48%, H: +34%, -27%), biedt dit meer vrijheid om de projectorlocatie en beeldpositie aan te passen. Vooraf geactiveerde upgradekits voor Geometry Manager Pro maken automatische, gelijktijdige kalibratie van meerdere schermen via de camera mogelijk, evenals een uitgebreide reeks softwarematige geometrische aanpassingen en geavanceerde maskeermogelijkheden.

Tot 20.000 uur onderhoudsvrije projectie

De uiterst betrouwbare en onderhoudsarme projector biedt tot 20.000 uur onderhoudsvrije projectie, terwijl Multi Monitoring & Control Software het onderhoud stroomlijnt en optionele Early Warning-functies onverwachte uitvaltijd kunnen voorkomen.

Later dit jaar zullen meer modellen aan de serie worden toegevoegd.

Voor meer informatie over de PT-FRQ50: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-frq50

Lees voortgang

Delen met anderen