Nieuwe PT-MZ880-serie – Flexibele en kostenefficiënte LCD-laserprojector

Nieuwe PT-MZ880-serie – Flexibele en kostenefficiënte LCD-laserprojector

Het ziet ernaar uit dat de nieuwe PT-MZ880-projectorserie nog populairder zal worden dan zijn best verkopende voorganger, de PT-MZ770, die een marktaandeel van 40% had*. Met bijgewerkte functies die de installatie vereenvoudigen, een superieure beeldkwaliteit en een milieuvriendelijk ontwerp is de nieuwe reeks ideaal voor een groot aantal sectoren, waaronder bedrijven, onderwijs en musea.

Nieuwe serie

De nieuwe serie omvat de WUXGA-modellen PT-MZ880 (8000 lm), PT-MZ780 (7000 lm) en PT-MZ680 (6000 lm) met een verfijnde drive-engine met meerdere lasers voor de optimale balans tussen hoge helderheid, levendige kleuren en duidelijke zichtbaarheid in goed verlichte ruimtes.

7 optionele lenzen

7 optionele lenzen dekken elke installatiesituatie met throw-afstanden van 0,330:1 tot 7,12:1. Compatibele lenzen zijn onder andere de nieuwe zero-offset ultra-short-throwzoomlens ET-ELU20, met een projectieverhouding van 0,330-0,354:1 (WUXGA), 1,07x zoom en een groot lensverschuivingsbereik van verticaal: +-50%, horizontaal: +-24.

De efficiënte koeling produceert slechts 26 dB (PT-MZ780/MZ680) of 28 dB (PT-MZ880) geluid, zodat het publiek zich tijdens face-to-face of virtuele conferenties kan concentreren op de geprojecteerde inhoud.

Meeslepende toepassingen

Voor meeslepende toepassingen in musea helpt Geometry Manager Pro met Free Grid installateurs bij het in elkaar laten overlopen van aangrenzende beelden over vlakke of gebogen schermen. De software verdiept de werking van de ingebouwde randovervloeiingsfunctie en dat levert professionele resultaten op.

Smart Projector Control is een afstandsbedieningsapp voor iOS- en Android™ apparaten waarmee tot 64 projectoren afzonderlijk of gelijktijdig kunnen worden ingesteld, bediend en bewaakt vanaf elke locatie binnen het bereik van het draadloze netwerk. U kunt de app gebruiken om het apparaat in of uit te schakelen, een ingangssignaal te selecteren en de OSD-menu-instellingen van de projector aan te passen via het touchscreen van uw apparaat terwijl de projector in stand-by staat of aan staat met de sluiter ingeschakeld.

PT-MZ880-serie

De PT-MZ880-serie ondersteunt invoer van ongecomprimeerde 4K/60p-signalen via HDMI®- of DIGITAL LINK-aansluitingen. Dankzij de afzonderlijke op LAN en HDBase-T™ gebaseerde DIGITAL LINK-aansluitingen zijn met 100Base- TX en 10BaseT compatibele besturingssignalen mogelijk via Panasonic-, Crestron®-, AMX- en Extron®-toepassingen.

Ga voor groen – Efficiënte milieuvriendelijke betrouwbaarheid

Het stroomverbruik is ongeveer 20% lager dan bij eerdere modellen. Deze besparingen nemen toe met elke projector die aan uw vloot wordt toegevoegd en leveren een aanzienlijke bijdrage aan de inspanningen van uw organisatie om de CO2-voetafdruk te verkleinen. Het wasbare ecofilter en de drive-engine met meerdere lasers en failoverbescherming verlengen de onderhoudsvrije periode tot ongeveer 20.000 uur. Dat bespaart arbeidskosten en beperkt verspilling van verbruiksartikelen. Ook de hoeveelheid verpakking is verminderd. Er worden geen halogeenhoudende brandvertragers gebruikt, en omdat het om laserprojectoren gaat, zijn er geen problemen met het weggooien van lampen.

Lees meer

Neem deel aan onze productwebinar op donderdag 18 maart van 10-11 uur voor een uitgebreider overzicht van de nieuwe projectorserie

De projectoren uit de nieuwe Mz880-serie verleggen de grenzen van wat u met LCD-installatieprojectoren kunt doen. Vooral in combinatie met de nieuw ontwikkelde ultra-short-throwlenzen is de projector ideaal voor musea, meeslepende attracties, bedrijfstoepassingen en nog veel meer waarbij een groot beeld het verschil maakt.

Schrijf u nu in 

Lees voortgang

Delen met anderen