Nieuwe toevoegingen aan de Showtec Shark serie

Nieuwe toevoegingen aan de Showtec Shark serie

Showtec presenteert met trots nieuwe toevoegingen aan de Shark-reeks van moving head lichtarmaturen in de vorm van de Shark Beam One, de Shark Spot Two en de Shark Wash Zoom Two.

De Shark Beam One is een 90-watt LED beam moving head die dankzij zijn indrukwekkende functies kleurrijke en dynamische lichtdisplays creëert. Hij beschikt over 13 kleuren plus wit, een 6-facet roterend prisma, 11 gobo’s, vorst- en bloei-effecten, en meer.

De Shark Spot Two is een veelzijdige 90-watt LED-spot moving head met 7 kleuren plus wit, een 3-facet prisma, 6 gobo’s, en dimmer- en stroboscoopfuncties.

Klassieke wash-effecten met verschillende bundelhoeken zijn gemakkelijk te creëren met de Shark Wash Zoom Two dankzij de gemotoriseerde zoom. Hij heeft ook dimmer- en stroboscoopfuncties.

De Shark-serie van Showtec omvat diverse compacte moving head lichtarmaturen die perfect zijn voor cafés, bars, kleine clubs en soortgelijke gelegenheden. Met beam-, spot- en washlights in het assortiment is het vinden van de ideale verlichtingsoplossing eenvoudiger dan ooit.

Net als de andere modellen in de serie, zwemmen de nieuwe Shark moving heads van de mogelijkheden en kunnen ze zelfs getemd worden door mensen met wat minder ervaring in verlichting.

Lees voortgang

Delen met anderen