Nik Gledic treedt toe tot Adam Hall Group als nieuwe Global Sales Director

Nik Gledic treedt toe tot Adam Hall Group als nieuwe Global Sales Director

Met Nik Gledic heeft de Adam Hall Group een nieuw gecreëerde, wereldwijde leiderschapspositie ingevuld. Sinds 1 september 2022 is de 46-jarige Global Sales Director, verantwoordelijk voor de strategische oriëntatie en implementatie van het wereldwijde verkoopgebied van het evenementtechnologiebedrijf gevestigd in Neu-Anspach in Hessen.

Speerpunten

Met de nieuw gecreëerde functie van Global Sales Director is de Adam Hall Group nog beter gepositioneerd voor de toekomst. De speerpunten zijn onder meer het versterken van de kernmarkt, het uitbreiden van de internationale business en het succesvol implementeren van het AV-installatiesegment. Voordat hij overstapte naar de Adam Hall Group, deed Nik Gledic vele jaren ervaring op bij Shure Duitsland en Shure Europa – waaronder in managementfuncties in verkoop en marketing en meest recentelijk als Senior Director Retail voor de West-Europese activiteiten van de Amerikaanse pro-audiofabrikant.

Internationale sleutelspeler

“De ontwikkeling van de Adam Hall Group als een internationale sleutelspeler op het gebied van evenemententechnologie maakt al jaren indruk op mij”, legt Nik Gledic uit. “Daarom ben ik des te blijer om deze weg in te slaan en in de toekomst nog succesvoller te maken. Bij Adam Hall ontmoet ik een uiterst menselijke, moderne en open bedrijfscultuur met een zeer gemotiveerd team dat een passie heeft voor het stimuleren van groei en succes. Uiteindelijk overtuigde dit me ervan dat de nieuw gecreëerde functie van Global Sales Director bij Adam Hall de juiste uitdaging voor mij was.”

Wereldwijde sales

Markus Jahnel, COO Adam Hall Group: “Nik is een zeer ervaren salesprofessional met wie we onze strategische visie voor wereldwijde sales nog verder in de praktijk kunnen brengen. We hebben ambitieuze doelen en willen van het merk Adam Hall en onze individuele merken zoals Cameo, LD Systems, Palmer en Gravity een synoniem maken voor innovatieve oplossingen voor evenementtechnologie, betrouwbare partnerschappen en klantgerichtheid wereldwijd. In zijn rol als Global Sales Director zal Nik Gledic hier een cruciale bijdrage aan leveren.”

Als Global Sales Director rapporteert Nik Gledic rechtstreeks aan het management. Marcel Mieger blijft als Sales Director Europe verantwoordelijk voor de Europese markt. Als COO van Adam Hall North America is Gabriel Medrano verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse markt. Als Global Business Development Manager zet Alessio Foti de internationale bedrijfsontwikkeling voort.

Contact Nick Gledic
Global Sales Director
Telefoon: +49 6081 9419 367
E-mail: nik.gledic@adamhall.com

AdamHallGroup #ProAudio #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTechnology

Verdere informatie:
adamhall.com
blog.adamhall.com

Copyright:

copyright: Luca Grazioli, Adam Hall Group

Lees voortgang

Delen met anderen