Nú tijd voor reparatie en onderhoud in AV-verhuur sector

Nú tijd voor reparatie en onderhoud in AV-verhuur sector

Het gezegde ‘Je moet het dak repareren als de zon schijnt’ gaat voor veel sectoren op, maar bij uitstek niet voor AV-verhuurbedrijven. Als je de voorraad beamers, displays, trussen en projectieschermen in de verhuur hebt uitstaan, en de omzetzon dus schijnt, is er nauwelijks tijd en gelegenheid voor reparatie en onderhoud.

Verhuurvloot

Nu de evenementenbranche vrijwel stil ligt is het ook bij de av-verhuurbedrijven een stuk stiller geworden. Hét moment dus om de verhuurvloot eens aan een nadere inspectie te onderwerpen en mogelijke reparaties uit te (laten) voeren zodat alles, als de tijden verbeteren, weer in topconditie verkeert. Luchtfilters van beamers reinigen, flatscreens schoonmaken, bekabeling van audio-installaties checken, etc.

Up-to-date
Jeroen Spiering van AV Stumpfl Nederland adviseert klanten om projectiedoeken te controleren op kapotte of uitgescheurde drukknopen van mobiele spanschermen. “Benut de tijd die de zon nu even niet schijnt om de verhuurvloot aan projectieschermen weer helemaal up-to-date te maken zodat daaraan geen reparatietijd verloren gaat op het moment dat er weer verhuuropdrachten binnen komen”, aldus Spiering.    

Lees voortgang

Delen met anderen