OakTree Rent nu ook voor de Machine- en Gereedschappenverhuur

OakTree Rent nu ook voor de Machine- en Gereedschappenverhuur

OakTree Rent is de meest complete ERP-oplossing binnen de verhuurbranche. Het succes van de organisatie OakSoft is te danken aan het partnership dat dit bedrijf met haar gebruikers de afgelopen periode heeft opgebouwd.

De laatste tien jaar dat deze applicatie een begrip was en nog steeds is in de High End Markt, vooral in Nederland en België, ging het voornamelijk om de sectoren; Evenementen Verhuur, Party Verhuur en Facilitair Verhuur. Maar sindskort heeft het team van OakSoft ook zijn peilen op een geheel nieuwe sector gericht: de machine- en gereedschappenverhuur.

Nieuwe Release Versie 6

Er waren slechts een paar software aanvullingen en aanpassingen nodig om dit imposante ERP-pakket op maat te snijden en klaar te stomen voor deze uitdagende branche. OakSoft was toch al bezig achter de schermen om een Major Update van de applicatie OakTree te realiseren. In deze nieuwe Release Versie 6, werden de nieuwste ICT-snufjes en wensen van bestaande klanten direct meegenomen.

De Balie Verhuur

Enfin, de vernieuwde applicatie is momenteel uitgebreid met onder andere een geheel nieuwe en imposante module, De Balie Verhuur. Met deze nieuwe functionaliteit kan men snel en efficiënt klanten, die spontaan langs uw zaak komen om iets te huren, adequaat op weg helpen.

Zo kan men in het systeem de benodigde gegevens van de nieuwe klant verwerken, datums en tijden invoeren, de beschikbaarheid van artikelen zien, eventuele borg vaststellen en het huurbedrag meteen afrekenen. Men draait als laatste stap de offerte en de pakbon uit en geeft het stokje door aan het magazijn waar men de gehuurde artikelen pakt en inlaadt.

Grote projecten

Los van deze essentiële Balie Verhuur is het eveneens natuurlijk goed mogelijk om grote projecten te kunnen managen in deze Rental Software. Het verhuren van uw machines en gereedschappen voor langere tijden op locatie vraagt een ander manier van werken en beheren dan uw losse kleine huurovereenkomsten. Moet uw organisatie de gehuurde spullen bezorgen op een afgesproken plaats en tijd, moet het ook na een bepaalde periode weer door uw mensen opgehaald worden? Verzorgt u het benodigde transportmiddel? Bedient uw crew de apparatuur of de klant zelf en plant u alles intern efficiënt en overzichtelijk in? Wordt er 24/7 support door u geleverd? Gelukkig kunnen in onze speciale Project Module al deze uitdagingen ruimschoots getackeld worden. Ook wij houden, net als u, niet van onverwachte verrassingen!

Tevens is de bestaande Module Service, Repair en Onderhoud flink uitgebreid. In uw branche is het vanzelfsprekend dat keuringen elk jaar correct worden uitgevoerd en daar waar nodig de hardware wordt gerepareerd, geserviced of gereinigd. Via het systeem kan men zelf PAT-en NEN testen uitvoeren. Uw apparatuur is ten alle tijden verhuur klaar!

Totaaloplossing

Maar zoals in het begin reeds vermeld is OakTree een totaaloplossing voor de uiterst complexe verhuurmarkt in de breedste zin van het woord. Met deze applicatie haalt u een pakket in huis waarbij al uw afdelingen geïntegreerd zullen samenwerken met een centrale administratie. Geen work-arounds meer, geen dubbele invoer van data meer of met diverse losse pakketjes de boel elke dag aan elkaar moeten knopen.

OakSoft levert eveneens door haar grote kennis van administratieve processen, als een van de weinige leveranciers in de markt, een compleet in eigen beheer ontwikkelde Financiële Administratie. Deze kan in samenwerking met de verhuursoftware nog meer kwaliteit en inzage geven aan uw organisatie.

Maar hoe kwalitatief of correct onze software ook werkt, bij Oaksoft staat bovenal het prettige contact dat wij dagelijks hebben met onze eindgebruikers. De persoonlijke ‘touch’ en betrokkenheid bij uw organisatie, onderscheidt ons als partner van vele andere Software leveranciers.

Contact

Is uw interesse al enigszins gewekt?  In een persoonlijk treffen bij u op locatie of bij ons te Tilburg zouden wij graag in een meeting met demonstratie u het een en ander laten zien, zodat ook u overtuigd zal raken van het feit dat de oplossing voor uw dagelijkse uitdagingen nu binnen handbereik is.

Lees voortgang

Delen met anderen