Obsidian Control Systems introduceert flexibele, compacte NETRON EP2 EtherDMX-node

Obsidian Control Systems introduceert flexibele, compacte NETRON EP2 EtherDMX-node

Obsidian Control Systems kondigt de nieuwste toevoeging aan zijn uiterst succesvolle en snelgroeiende NETRON-reeks innovatieve datadistributie-apparaten aan. De NETRON EP2™ is een no-nonsense, compromisloze Ethernet-naar-DMX-gatewayoplossing voor de professionele verlichtings- en AV-markten. Het maakt deel uit van de NETRON-familie van gebruiksvriendelijke EtherDMX-knooppunten en biedt een hoogwaardige oplossing voor elk type systeem dat robuuste hardware, flexibele configuratie en een betrouwbare Ethernet-naar-DMX-gateway-oplossing tegen een betaalbare prijs vereist.

Universele behuizing

De universele behuizing van de EP2 is bij uitstek geschikt voor de installatie van gedistribueerde DMX-universums in zalen en biedt montage in 2-Gang-boxen (VS) en Europese standaard 50 mm ronde dozen in hetzelfde extreem compacte ontwerp. De EP2 wordt geleverd met een volledig metalen achterkap en M10- en M12-bevestigingspunten voor truss-montagebouten, evenals een universele USB-C-voeding.

Bidirectioneel

De NETRON EP2™ biedt twee 5-pins DMX/RDM optisch geïsoleerde poorten, elke poort bidirectioneel voor DMX In en Output. Ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, is het eenvoudig te configureren via het 1,3-inch OLED-scherm en de encoder of het geïntegreerde webmenusysteem. POE- of USB-C-voeding, inclusief fabrieks- en gebruikerspresets voor directe plug-and-play-setups. Het volgt dezelfde beproefde, gebruiksvriendelijke menustructuur als bestaande NETRON-nodes op de markt. De NETRON EP2 ontgrendelt ook de ONYX Nova-licentie, waardoor maximaal vier universums van DMX-uitvoer mogelijk zijn.

Gegevensdistributiebereik

De EP2 maakt deel uit van het flexibele NETRON-gegevensdistributiebereik van Obsidian Control Systems dat Ethernet naar DMX-gateway, DMX-splitter en DMX/RDM-splitteroplossingen omvat. NETRON-apparaten ondersteunen Art-Net-, sACN-, DMX-512- en RDM-protocollen en krijgen snel een reputatie voor betrouwbare 24/7-werking.

Over Obsidian-besturingssystemen

Obsidian Control Systems is een toegankelijke lijn van geavanceerde maar intuïtieve producten voor lichtregeling voor professionals. Verfijnd door passie, combineert Obsidian Control Systems meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele oplossingen voor entertainmentverlichting voor geautomatiseerde en theatrale verlichtingsarmaturen. Obsidian-software en hardware voor lichtregeling is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor elk gebruikersniveau, of het nu gaat om een ​​beginnende programmeur of een ontwerper op het hoogste niveau. Alle Obsidian lichtregelsystemen draaien op innovatieve ONYX™ lichtregelsoftware, een krachtig maar eenvoudig te leren lichtregelplatform dat is ontworpen voor zowel hardwareconsoles als pc-systemen. Obsidian Control Systems-producten worden exclusief door Elation Professional wereldwijd gedistribueerd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor elke schaal en elk budget.

Bezoek de website van Obsidian Control Systems op www.obsidiancontrol.com voor meer informatie. Of kijk voor NETRON EP2: https://obsidiancontrol.com/ep2

Lees voortgang

Delen met anderen