Obsidian Control Systems introduceert NX SYNC ™

Obsidian Control Systems introduceert NX SYNC ™

Obsidian Control Systems breidt zijn lijn van professionele oplossingen verder uit met de lancering van de NX SYNC ™, een krachtig plug-and-play USB SMPTE-tijdcode apparaat.

De NX SYNC vangt de tijdcode op in verschillende SMPTE-formaten van de 3-pins XLR-verbinding en zet deze om in een MIDI Timecode (MTC) -stream, waar hij kan worden gelezen in ONYX of andere MIDI-tijdcode-compatibele software. Bovendien heeft het ook de macht om MTC te nemen en het terug te sturen als SMPTE. De NX SYNC bevat een krachtige hardware-architectuur voor onmiddellijke verwerking en minimale framevertragingen.

De NX SYNC vereist geen aangepaste stuurprogramma’s en kan, naast het werken met ONYX, worden gebruikt als een SMPTE naar MTC / MTC naar SMPTE-apparaat voor zowel Windows 10- als MAC OS-softwaretoepassingen.

Deze nieuwste toevoeging aan de ONYX-productlijn wordt geleverd in een robuuste, slagvaste behuizing, biedt een Kensington K-Lock voor beveiliging en wordt rechtstreeks gevoed via USB. Een aangepaste ONYX Hi-Speed ​​USB-kabel wordt meegeleverd.

De NX-SYNC is beschikbaar voor onmiddellijke verzending via het wereldwijde distributienetwerk van Obsidian Control Systems. Ga voor meer informatie naar https://obsidiancontrol.com/nx-sync

Belangrijkste kenmerken:

• Twee 3-pins XLR-connectoren voor LTC Timecode In / Out

• SMPTE-tijdcode @ 24, 25, 29,97 en 30 frames per seconde

• Native Plug-and-Play USB-verbinding voor ONYX, pc en MAC (geen aangepaste stuurprogramma’s vereist)

• USB-voeding

• Handig, ruimtebesparend, stapelbaar ontwerp

• Robuuste, slagvaste behuizing

www.elationlighting.com

Lees voortgang

Delen met anderen