OneEightyOne, nieuwe naam voor InventDesign

OneEightyOne, nieuwe naam voor InventDesign

De Amsterdamse producent van dynamische LED verlichting is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler in de wereld van creatieve LED verlichting. Van inspirerende lichtkunst voor het Amsterdam Light Festival, tot gigantische lichtobjecten in Las Vegas en het Midden Oosten. Allemaal met eigen producten ontwikkeld hier in Amsterdam. De nieuwe naam en branding moeten deze groei en ambities weerspiegelen.

Lightly obsessed with light

“Als je ons beetje kent, dan weet je dat we behoorlijk gefascineerd, nee: geobsedeerd zijn, door de eindeloze mogelijkheden van licht. Met ons gepassioneerde team gaan we al ruim 15 jaar tot het uiterste om voor ieder project de ultieme lichtoplossing te creëren”, aldus oprichter en Creative Director Stefan Verhoef.

Een nieuw tijdperk!

“Het zijn onze inspirerende samenwerkingen, slimme productinnovaties en onbegrensde ambities die ons richting een nieuw tijdperk stuwen. Een opwindende evolutie, die schreeuwt om een vernieuwde uitstraling die past bij waar ons bedrijf nu staat en bij al het moois dat nog komen gaat! Inclusief een nieuwe naam: OneEightyOne.”

OneEighty…hoeveel?

“181, is de code van misschien wel de mooiste en meest uitdagende kleur binnen het lichtspectrum. Bijna onmogelijk om met LED te creëren. Kortom: een naam die ons tijdens elk project, elke schets en elke installatie herinnert aan onze grootste kracht: jouw visie tot leven brengen met licht, hoe uitdagend deze wens ook is…”

Bigger, better, stronger!

“Wij blijven doen wat we doen en leveren wat jullie van ons gewend zijn. Maar er is meer, veel meer! Want naast ons creatieve maatwerk hebben we onze meest bijzondere projecten in makkelijk toepasbare plug & play solutions gegoten, het bestaande assortiment geoptimaliseerd en een reeks zelf ontwikkelde slimme LED-oplossingen toegevoegd. Wij zijn OneEightyOne en we kunnen niet wachten om jouw visie tot leven brengen met licht!”

www.oneeightyone.com

Lees voortgang

Delen met anderen