Ontdek dynamische downlighting op 1 april

Ontdek dynamische downlighting op 1 april

Elation Coffee Break Typisch gebruikt voor en na optredens en tijdens pauzes als praktische publiekslichten, speelde huisverlichting van oudsher slechts een ondergeschikte rol bij het creëren van de sfeer van een ruimte. Met de komst van dynamische led-huisverlichting is dat echter allemaal veranderd. De huidige huisverlichting heeft een flexibelere en steeds belangrijkere rol gekregen als integraal onderdeel van een bredere en meer meeslepende indruk van het verlichtingsontwerp.

Aanpasbare aspecten

Sluit je aan bij Alistair Smyth en Frederik Afif voor de koffiepauze van Elation op 1 april terwijl ze zich verdiepen in de aanpasbare aspecten van de kleurveranderende Fuze Pendant ™ van Elation. Deze hoogwaardige LED-downlight produceert variabele tinten met een hoge CRI om een ​​ruimte met kleurschakeringen te vullen of om een ​​ruimte functioneel te washen in tinten van wit licht. Voeg daar een veelvoud aan bedienings-, connectiviteits-, montage- en lensopties aan toe en het is de ultieme verlichtingstool voor moderne huis- en terreinverlichtingstoepassingen.

Donderdag 1 april om 11 uur

De Elation Coffee Break op de Fuze Pendant wordt live uitgezonden op donderdag 1 april om 11:00 uur CEST. Stem af op www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/. Geen registratie vereist. De Elation Coffee Break is een online presentatieserie van het Europese kantoor van Elation in Kerkrade, Nederland, waarin enkele van de populairste productseries van het bedrijf van dichtbij worden bekeken. Ga naar www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/ om eerdere Elation Coffee Break-webinars te bekijken.

Lees voortgang

Delen met anderen