ONYX on Set: tweedelige Motion Picture-webinarserie van Obsidian Control Systems

ONYX on Set: tweedelige Motion Picture-webinarserie van Obsidian Control Systems

Doe mee met Obsidian Control Systems tweedelige live webinarserie – ONYX on Set – om te leren hoe Obsidian’s ONYX-lichtbesturingsplatform wordt gebruikt in films en televisie-instellingen. De serie, gehost door Obsidian Control Systems Product Manager Matthias Hinrichs, is voor de eerste keer uitgezonden op 7 mei. Webinar 2 wordt nog uitgezonden op 14 mei en bevat een diepgaande discussie en deskundig advies van professionele film- en tv-programmeurs Chris Chalk en Phil Shearer, beide van IATSE Local 728 in Los Angeles, samen met programmeerspecialist Tommy Sullivan uit North Carolina.

Webinar 14 mei

14 mei: 10:00 – 13:00 uur Pacific Standard Time in de Verenigde Staten

Een speciale training over het gebruik van ONYX in films en televisie. We zullen setup, programmering en beheer van armatuurtypes bespreken die gewoonlijk worden gebruikt in film- en uitzendomgevingen met behulp van het ONYX-platform.

Registreer op: https://www.eventbrite.com/e/104268112732

ONYX

ONYX is een krachtig en toch eenvoudig te leren platform voor lichtregeling, ontworpen voor zowel hardwareconsoles als pc-systemen. Geoptimaliseerd voor het NX-assortiment van lichtconsoles en compatibel met eerdere M-Series-systemen, ondersteunt het sACN-, Art-Net- en USB-DMX-apparaten. Lees meer over ONYX en het NETRON-aanbod van gegevensdistributie op https://obsidiancontrol.com

www.elationlighting.eu

Lees voortgang

Delen met anderen