Opnemen en direct streamen met Epiphan Pearl

Opnemen en direct streamen met Epiphan Pearl

De meeste streaming oplossingen zijn of te complex, te uitgebreid of te duur. Met de Pearl oplossingen van Epiphan kunt u zeer eenvoudig en snel live streamen, waarbij geschakeld kan worden tussen verschillende analoge en digitale videobronnen en het resultaat kan worden opgenomen op een ingebouwde SSD. De mogelijkheid tot streaming en opnemen in één platform is vaak doorslaggevend om voor Epiphan’s Pearl te kiezen.

Vijf redenen om te kiezen voor Pearl oplossingen:

  • Naadloze CMS-ondersteuning met Kaltura en Panopto; Pearl-2 en Pearl Mini werken naadloos samen met Kaltura en Panopto. Registreer en u kunt meteen beginnen met het streamen van een video of plan een opname in voor de toekomst.
  • IT-friendly; Met het 802.1x authenticatie-certificaat installeert u gemakkelijk het Epiphan systeem in uw veilige netwerk.
  • Geen kosten voor het college systeem; In tegenstelling tot veel alternatieve lecture capture systemen, bieden Epiphan Pearl-2 en Pearl Mini het beste in zijn klasse voor het vastleggen van colleges, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen.
  • Live switching; De touch-screens van Pearl-2 en Pearl Mini maken het mogelijk om in een handomdraai te schakelen tussen videobronnen en layouts.
  • Last but not least; dummy proof!

Zelfs onervaren operators kunnen een college makkelijk opnemen en streamen met de Pearl-2 en Pearl Mini. Ga voor meer informatie naar www.intronics.nl

Lees voortgang

Delen met anderen